yawww,
hier weer een stukje, ja iknow duurde een beetje lang maar had/heb niet zo veel inspiratie voor dit verhaal.... en ja het is ook echt een kort stukje en best saai maar anders zat er helemaal geen leuk einde in en ik moet even inspiratie vinden!

ciaooo xo' Anne

Met moeite komen we weer overeind door het lachen en omdat we de hele tijd weer vallen. “puck, ik denk dat ik der echt leuk vind, weet je wel dat meisje” zegt Rein dan als we weer tegenover elkaar staan. Ik slik even en zeg, “dan moet je uit proberen te vinden of zij jou ook leuk vind he!” net als Rein weer wat wil zeggen komt Daan aan geschaatst en stopt hij meteen met praten. “waar hadden jullie het over?” vraagt hij terwijl hij ons een voor een aan kijkt. “uhh, nergens over” zegt Rein een beetje snel en Daan knikt alleen een beetje “okee dan, maar gaan jullie mee naar de starbucks?”, we knikken allebei en schaatsen dan met z’n 3en naar de kant om onze schaatsen uit te doen.

Na een paar omweggetjes komen we dan eindelijk bij de starbucks aan en gaan met z’n alle achterin de starbucks zitten en Rein gebaart naar Owen dat hij de bekers even mee moet nemen. Als Owen terug komt lopen met de bekers schiet hij in de lach en zegt ''heeii Flying Unicorn hier is je frappuccino'' en geeft me mijn beker aan. De rest kijkt me een beetje vragend aan en ondertussen schiet ik in de lach, “wat nou? Kan gewoon toch?” vraag ik tussen mijn lachen door. “jij spoort volgens mij ook echt niet he?” vraagt Daan dan aan me en mijn gezicht word serieus, “nee tuurlijk niet, wat denk jij nou? Dat ik een trein ben?”. Dan is het de beurt aan de rest om in de lach te schieten om mijn opmerking en terwijl Owen erbij komt zitten zeg ik nog even “by the way, thanks loser voor mijn frappuccino”. “your welcome puckje” zegt hij glimlachend terug en we zitten nog een hele tijd gezellig te kletsen in de starbucks.

“blijven jullie eten?” hoor ik de moeder van Owen vragen als we allemaal naar binnen komen lopen. “is goed!” zeggen we allemaal en lopen door naar de woonkamer. Iedereen gaat op de bank zitten en meteen sta ik weer op om wat te drinken te pakken. “willen jullie ook wat jongens?” vraag ik terwijl ik alweer richting de keuken loop. “ja doe maar” hoor ik al snel terug en pak wat glazen en drinken. Als ik me omdraai zie ik Owen staan, “hee Owieee” zeg ik vrolijk en ga weer verder met drinken in schenken. “hey, mag ik wat vragen?” vraagt Owen dan en ik knik “vraag maar raak”. “oke, Puck, hoe zit het met jou en Rein?” vraagt hij dan wat zachter en ik weet eigenlijk niet helemaal wat ik moet antwoorden… “uhh…

Reageer (4)

  • CalumsCandy

    verder bby i love this story

    1 decennium geleden
  • JanineL

    Leuk, snel verder a.u.b.!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • MainiacSanne

    super leuk! snel verder xx

    1 decennium geleden
  • JustEsmee

    Leuk! Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen