Terwijl de jongens de drie tenten aan het opzetten waren was ik een stukje gaan wandelen met Sterre en Emma. We waren een winkel aan het zoeken op de camping om eten en drinken te kopen. ´Eindelijk.. Gevonden.´ Zuchtte Sterre waarna ik grinnikte. ´Wat zullen we meenemen?´ Vroeg Emma. Ik haalde m´n schouders op. ´Laten we in ieder geval drank meenemen. Het is namelijk wel onze eerste avond hier he.´ Lachte Sterre. We liepen de winkel uit met verse stokbroden, beleg en drank. We waren weer bij de jongens aangekomen die ook eindelijk klaar waren met de tenten opzetten. We gingen allemaal op een stoel zitten en namen wat te eten. ´Dus, wat gaan we vanavond doen?´ Vroeg Chaz nieuwsgierig. ´Ik heb geen idee. Jij heb ons in de bossen gebracht.´ Zei Sterre. Iedereen moest lachen. ´Ja, maar buiten het bos heb je de uitgaansgelegenheden.´ Ik slikte. ´Moet ik dan vannacht in het donker door dit enge bos lopen?´ Vroeg ik met een schorre stem. Chaz knikte. ´Wij zijn bij jullie hoor.´ Zei Justin terwijl hij naar me knipoogde. Ik glimlachte verlegen. ´Hoe laat is het nu?´ Vroeg Ryan nieuwsgierig. ´Half 7.´ Werd zijn vraag beantwoord. ´Oh, zo vroeg nog joh. Laten we dan alvast wat te drinken nemen.´ Stelde Ryan voor. Ik stemde mee in en pakte een wijnfles uit de tas. Maar goed dat we net gelijk drank hadden meegenomen.

´Is iedereen al klaar?´ Vroeg Chaz ongeduldig die al buiten stond te wachten met Justin. Ik was net klaar en liep de tent uit. Een ´Wauw´ ontglipte Justin´ mond. Ik keek verlegen naar beneden. Toen even later Sterre ook de tent uit kwam lopen die er ook beeldschoon uitzag vroegen we ons af waarom het zolang duurde bij Ryan en Emma. ´Hallo? Gaat het wel goed daarzo?´ Vroeg Chaz alweer ongeduldig. Chaz had er blijkbaar veel zin in. ´Ja, we komen eraan.´ Riep Ryan terug waarna we nog het geluid van een kus hoorde. Ik rolde met m´n ogen. Die twee moeten altijd kleffie en beffie doen. Ik ben wel heel erg blij voor Emma, maar vind het overdreven als je altijd maar hand in hand moet lopen en elkaar kusjes moet geven en aan elkaar moet zitten. Like, blijf van elkaar af en verwen elkaar vanavond. Niet waar iedereen bij is. We liepen twee aan twee door het bos onderweg naar de stad. Chaz met Sterre voorop, daarachter Justin en ik en daarachter Ryan en Emma. Ik vond het maar eng zo in het donker door het bos met z´n zessen. We hadden dan wel drie jongens bij ons, maar dat waren ook niet altijd helden. Ik hoorde een raar geluid waardoor ik dichter tegen Justin aan ging lopen. ´Rustig maar. Dat was vast een vogel.´ Zei Justin en sloeg een arm om me heen.

´Eindelijk.´ Zuchtte ik. We waren eindelijk uit het bos. Mijn hart ging nog steeds te keer. Ik heb nog nooit zoveel rare en enge geluiden gehoord in twintig minuten. ´Okay, waar moeten we heen meneer wegwijzer?´ Vroeg Sterre bijdehand aan Chaz waarna hij haar een por in d´r zij gaf. Ze begon te lachen. ´Het lijkt me beter om een taxi te bellen en om niet te gaan lopen. Je weet maar nooit hoe deze buurt is.´ Chaz maakte me bang met zijn verhalen en geweldige plannen. Ryan belde een taxi. Gelukkig hoefde we niet lang te wachten. Hier dichtbij het bos zat een taxi bedrijf. Dat kwam ons dan maar weer net goed uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen