ik open het briefje en begin te lezen

hee het spijt me echt bel me vanavond even ? 06123456789
x daan


met verbazing lees ik het briefje nog 3 keer hij wil me spreken? maar hij heeft toch met lynn? en lynn mag me niet waarom zou hij me dan willen spreken. ik stop het briefje in me tas en fiets naar huis. ik ga op twitter en zoek daan op en lees zn tweets door:

daan: so in love met jou @xliefslynn
daan: ik wil je leren kennen

wil iemand leren kennen? mhh misschien bedoelt hij mij. of lynn zolang kennen ze elkaar nog niet. dat denk ik maar gewoon.
ik maak me huiswerk en dan komt papa thuis en gaan we met zn 2en eten. daarna ga ik op me bed zitten met me mobiel en het briefje in me hand.
ik toets het nummer in en bel.

hallo met daan.
oh uh hoi met uuh charlotte
ow uh hoi
ik moest je bellen?
ow ja uhm zou je morgen misschien kunnen bellen lynn is bij me doeii

en nog voor ik doei kan zeggen hangt hij op, teleurgesteld kijk ik naar mijn mobiel, hij wil me dus niet spreken. verdrietig val ik in slaap

de rest van de week gaat snel. daan heb ik niet meer gebeld durfde niet als hij mij zou willen spreken zou hij mij wel bellen. en dan is het vrijdag middag en is papa de koffers aan het inpakken als ik de familie van lynn komt aanrijden. er klaar voor vraagt papa aan lynn ze kninkt nou meiden zegt de vader van lynn jullie slapen op een kamer dat kan wel toch?
wat? zeggen we beide tegelijk. pff dat wordt nog wat. we rijden naar het hotel.
het hotel is prachtig mooi super chic. we worden naar onze kamers gebracht en ik ga op mn bed zitten. duuus zeg ik tegen lynn. ik ga naar me ouders zegt lynn ik knink. ze loopt de kamer uit, en ik ga me spullen uitpakken. een halfuurtje later wordt er op de deur geklopt ik open de deur en zie lynn ja ik was me pas vergeten ik knink en ze gaat haar spullen ook uitpakken dan is het al etenstijd en gaan we naar een restaurantje savonds zitten we nog wat bij de ouders en dan gaan we naar onze kamer. we maken ons klaar voor bed ik ga liggen maar kan niet slapen ik voel me zo kut met het gedoe met daan. en begin zachtjes te huilen in de hoop dat lynn me niet hoort maar dan hoor ik voetstapjes en zie ik lynn bij me bed staan ik kijk haar aan en veeg me tranen weg en ga zitten ze gaat naast me zitten en knuffelt me..

Reageer (2)

  • rotjex3

    zo spannend!

    1 decennium geleden
  • xSuzannne

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen