Ik draaide me langzaam om. Voor me stond een beeldschone vrouw. Nouja vrouw. Ze was misschien nog wel jonger dan ik. Ze had blond haar tot bijna op haar knieën en donkerbruine ogen. Haar huid was zo wit als sneeuw en haar lippen waren een mooie natuurlijke kleur rood.
Ze keek me geinteresseerd aan. 'Zo. Dus jij bent Lara. Ik heb al veel over je gehoord.' vertelde ze me. Ik keek haar woedend aan. 'Het kan me niet schelen of je iets over me hebt gehoord.' schreewde ik woedend. 'Waarom heb je Jeremy gevangen genomen? Laat hem gaan.'
Het enige wat ze deed was lachen. Ze deed verder helemaal niks. Alsof ze het leuk vond dat ik zo boos op haar was.
Doordat ze zo moest lachen werd ik alleen maar bozer op haar.
'Laat hem gaan!,' schreeuwde ik opnieuw. Mayena keek me geamuseerd aan. 'Waarom zou ik dat doen?,' vroeg ze. 'Ik krijg er niks voor terug.' Ik keek haar aan. Wat wou ze dan? Ik wou alles doen om Jeremy vrij te krijgen. 'Wat wil je dan?,' vroeg ik. Ze grijnsde. Blijkbaar was dat de vraag waar ze op had gewacht. Ik wachtte tot ze zou antwoorden. Maar ze zei niks. Ze bleef me alleen maar aanstaren. Met haar donkerbruine ogen. Ik bleef terug staren en na een poosje begon de alles te draaien. Ik zag de grijns op Mayena's gezicht breder worden, en draaide me om naar Jeremy. Hij keek me bezorgd aan. Wat gebeurde er met me. Het draaien werd alleen maar erger. Het was een soort van flauwvallen, alleen dan erger. Zover ik wist konden vampiers niet flauwvallen. Ik liep heel langzaam naar Jeremy toe. Maar toen ik bijna bij hem was viel ik neer, en werd alles zwart.

Reageer (2)

  • cssst

    verder!:D

    1 decennium geleden
  • jvpm

    gauw verder:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen