Foto bij 063- Eleanor & Harry

waarschijnlijk het laaste stukje voor de examens en misschien zelfs het laatste voor ik wegga ...


Eleanor Calder

‘Hi Ella, hi Jasmien’, begroet ik ze als ze binnenkomen.
‘What’s going on?’ vragen ze beiden tegelijk. Ik doe teken dat ze moeten volgen en leidt ze naar Elouise en Perrie die op de bank zitten. Jasmien loopt direct richting Elouise die zit te snikken. Ella bestudeert alles wat gaande is.
‘Eleanor? Tell me what’s going on. Why is Elouise crying?’ komt Ella nu recht voor me staan.
‘She…’, begin ik. Dan herpak ik me. ‘Did you noticed something strange on Harry?’
‘Why? El, tell me what happened. ‘
‘They got a fight… and she kicked Harry out of the house.’
‘What?!’ roept Ella uit. Elouise, Perrie en Jasmien kijken geschrokken op.
‘Calm down, Ella. Elouise needs us now.’
‘And Harry? This is why he wanted that hug so badly, this is why he couldn’t laugh when I was playing tricks on him, why he’s voice sounded broken…’ rarelt Ella in zichzelf maar ook tegen mij. Dan loopt Ella naar Elouise. Even later roept ze me weer apart.
‘What should I do? Be with El or go to Harry?’
‘Go to Harry. Elouise has us, Harry needs his best friend and you know that girls can better comfort than boys.’
‘Thank you’, zegt ze als ze me een knuffel geeft. Ze loopt naar de meiden om gedag te zeggen en vraagt aan Jasmien of ze meegaat.
‘I stay here. Just go’, antwoordt Jasmien waarop Ella de deur uitspurt.

Harry Edward Styles----

Nadat Ella en Jasmien vertrokken, voelde ik me nog ellendiger. Ik denk continu aan die stomme ruzie. Waarom vertrouwde Elouise me niet op mijn woord? Waarom gooide ze me op straat? Ik schrik wakker van Louis.
‘Harry, where are you with your thoughts? You can’t laugh today, you don’t talk… tell us what’s wrong.’ Ik denk na maar schud dan mijn hoofd.
‘I go home’, zeg ik en zonder op een reactie te wachten sta ik recht en loop weg.
Ik slenter richting mijn ouderlijke huis en trek me niets aan van rondom mij gebeurd. Ik passeer het appartement waar Elouise en ik altijd samen slapen. Eigenlijk is het haar appartementje, maar ik was er zo goed als ingetrokken. Een beetje rap, ik weet het, maar het ging ook zo goed tussen ons. Ik rammel met mijn sleutels als ik voor de deur sta. Ik twijfel om open te doen, maar draai dan toch de sleutel om.
‘Harry?’ roept mijn moeder vanuit de keuken. Ze komt de gang ingelopen terwijl ze haar handen afdroogt aan de handdoek die ze vast heeft. Ik geef ze een zoen op haar wang en loop de trap op. Weg van mijn moeder die me vragen stelt. Ik laat me op mijn bed vallen en luister naar de geluiden die er niet zijn.
Ring! De deurbel gaat en ik hoor hoe mijn ma ze open doet.
‘Hi Ella’, hoor ik ze vriendelijk zeggen. Ik zit in een snok recht en spitst mijn oren.
‘Hi, is Harry here?’ vraagt ze ongeduldig.
‘Yes, what’s wrong with him?’ Ella antwoordt niet meer maar ik hoor hoe ze de trap opsnelt. Mijn kamerdeur vliegt open en ik word in haar armen getrokken waar ik in huilen uitbarst.
Na een tijdje, laat Ella me voorzichtig los. Ze geeft me een zakdoekje en een glas water aan. Ik slok het glas in één keer naar binnen en besef dat ik al in tijden niets meer gedronken of gegeten heb.
‘I was with the girls…’, begint Ella voorzichtig. ‘But Elouise doesn’t say anything.’ Ze kijkt me aan, waarschijnlijk om mijn reactie te peilen en gaat dan verder. ‘Eleanor told me you two had a fight. And that she kicked you out of the house.’ Ik knik alleen maar.
‘She doesn’t trust me’, zeg ik na een tijdje. Mijn stem klinkt gebroken en dat is precies hoe ik me voel. ‘She doesn’t believe me as I say nothing happened.’ Ella kijkt me vragend aan. In haar ogen zie ik dat ze het probeert te begrijpen. ‘Elouise thinks I cheated on her’, leg ik het dan maar uit.

Reageer (2)

  • AnkePayne

    Aaaaw harry

    1 decennium geleden
  • Merry10002Xx

    Aaaaw. Moej gij trouwens nie studeren??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen