Heeii,,

Hier weer een nieuw stukje =)
Ik wil straks als ik mijn eigen verhaal heb afgeschreven wil ik een nieuw verhaal beginnen, ik heb al een leuke verhaallijn bedacht, maar ik ben aan t dubben of ik het over gewone random mensen moet doen of over Mainstreet weer.. Give me Advice!

kus'x janneke

Oh, vanaf nu zijn Daan en ik Puck haar slaafjes... Ach, een weddenschap is een weddenschap dus we zullen de rest van de dag haar slaafje zijn. Ik schaats wat rondjes met Daan. We hebben het er over, dat we toch wel benieuwd zijn waar Rein toch de hele tijd mee bezig was. Ze doen zo geheimzinnig samen. Als we een wedstrijdje houden wie er het eerst bij Nils is, zie ik in mijn ooghoek dat Rein en Puck half op elkaar liggen terwijl ze de slappe lach hebben. Het ziet er wel schattig uit, maar uhh, oke laat maar. Ik ontwijk vlug een oudere meneer, een klein kind en dan behaal ik toch nog als eerst de eindstreep. Daan, die toch heeft afgehaakt staat nu bij Puck en Rein. ik kijk naar ze en ik schrik van Nils ''ik zag je net wel kijken hoor, als zij toch samen gelukkig zijn, laat ze dan gewoon'' Nils heeft gelijk, maar ja...

''yoo swaggerchick, kan je m'n schaatsen even uit doen!'' roept Puck, vanaf het bankje langs het meer, naar Daan. Hij loopt naar haar toe en schiet in de lach. Puck kennende heeft ze vast zo'n super random opmerking gemaakt. Ik trek vlug mijn schaatsen uit en stop ze in de tas. Ik loop naar de rest die op het bankje er naast zitten. Daan zit geknield voor Puck wat een grappig gezicht creëert. Als ze haar eigen schoenen dan eindelijk aan heeft, zegt ze dat ze bij mij op m'n rug wilt. Dat is een minder erg klusje dan dat Daan moest doen, want ze weegt bijna niks en ze zit zo vaak op m'n rug, ondertussen ben ik het wel gewend. Ze neemt een kleine aanloopt en springt op m'n rug. We lopen met zijn alle richting de starbuks. Je kunt wel raden wat Rein aan het doen is, hij zit weer druk op zijn telefoon te tikken. Waar zou hij toch de hele tijd mee bezig zijn? Ik vind het maar vreemd. ''Auw, PUCK!''roep ik uit. Ze knalt keihard met haar telefoon in m'n gezicht waardoor we in de lach schieten. Ze heeft namelijk haar handen om mijn nek zodat ze niet van m'n rug afglijd, maar ondertussen zit ze ook op instagram. Ze probeert mij een kusje op mijn wang te geven tegen de pijn. Alleen lukt het niet helemaal en valt ze op de grond. Ik kijk naar Puck, hoe ze een sneeuwengel maakt op de plek waar ze net viel. En ondertussen denk ik na, misschien hebben Puck en Rein wel iets, maar dan zou ze het mij toch allang vertelt? Hoop ik.

''een frappuccino alstublieft'' ik over handig het meisje achter de kassa haar mijn geld. Ik loop verdernaar het barretje waar de dranken staan omdat ze klaar zijn. Er staan 5 bekers, met de namen ''Owen'' ''Rein'' ''Nils'' "'Daan'' ''Flying Unicorn'' & ''Lieve'' ik kijk naar de rest die achterin de starbuks zitten. Rein seint dat ik de bekers mee moet nemen. Ik pak 4 bekers en zonder twijfel pak ik ook nog de beker waar ''Flying Unicorn'' opstaat, het kan niet anders dan dat die van Puck is. Ik loop lachend naar de rest en zeg ''heeii Flying Unicorn hier is je frappuccino'' en geef hem aan Puck. De rest kijkt mij vragend aan en schieten in de lach als ze haar beker. ''wat nou, kan gewoon toch?

Reageer (4)

  • CalumsCandy

    skisjahshakwjs dit verhaal is zo leuk doei

    1 decennium geleden
  • JustFloorX

    Doe over mainstreet met mij als vriendin van rein!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xSuzannne

    Hoi ik vind jullie verhaal leuk doei.

    1 decennium geleden
  • JustEsmee

    Leuk! Mij maakt niet uit, maar het lijkt me wel leuk als je er nog eentje over mainstreet maakt!
    Als je dan nog iemand zoekt in je verhaal, wil ik best wel! Vraag maar : ) dan het liefste als vriendin van nils of als beste vriendin van jou!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen