Eva p.o.v.

ik ga naar huis. Ik heb een goed idee! ik doe alsof ik ziek ben! dan hoef ik niet naar school.. ik zet de cd 'take me home' op en ga zorgen met make-up dat ik eruit zie dat ik ziek ben en natuurlijk maak ik me wonden onzichtbaar.. de make-up tutorials zijn toch nog ergen goed voor.. haha. ik ben net klaar en me ma komt naar binnen, Wat een timing!

"Hoi mam"

"hee schat"

ik loop naar beneden.

"schat, je ziet er ziek uit!"

"ik voel me ook niet lekker.." en ik begin te nep-hoesten, YouTube is handig om zulke dingen te leren hihi

"aawh! schat! je blijft morgen maar gewoon tuis!"

Yes! plan geslaagd!

"Ik ga eten maken."

"ik hoef niet, ik ben misselijk"

we eten lasagne.. bleewg mooie smoes om er onderuit te komen!

"oké schat, is goed"

"ik ga slapen mam!"

nee natuurlijk ga ik om 5 uur nog niet slapen, maar ik ga gewoon met oortjes in muziek luisteren en/of filmpjes kijken! En ik heb nog een geheime voorraad eten, daar kan ik vandaag wel aan beginnen! Ik loop naar boven en kijk wat ik heb, O een lekkere grote koek, daar heb ik wel genoeg aan! en ik eet hem op, daarna ga ik eerst muziek luisteren en in filmpjes kijken had ik geen zin in en ik ga dus maar om 8 uur slapen...

Ik wordt wakker en zie dat het 11 uur is, dus is besluit om weer veder te slapen.

Ik wordt opnieuw wakker en nu om 1 uur, ik probeer nog een keer te slapen, maar dat lukt niet en om 2 uur heb ik genoeg moed verzameld om uit bed te gaan.


ik ga naar beneden, want ik heb veel trek en er lag een briefje:

Hee schat!

sorry, ik kreeg net een onverwacht telefoontje en moet alsnog werken!

Ik denk dat je nog wel even blijft liggen, maar om 3 uur kom ik tuis!

x je ma!

oké, een uur alleen! yes! kan ik even zo veel eten als ik wil. ik neem 6 boterhammen.. en best veel drinken, haha! dat was lekker! hihi. Ik kijk in de spiegel ik realiseer me: Ik moet mij nog op maken! Ik heb nog een kwartier en ren naar boven en ik maak me snel op, het ziet er heel overdreven uit maar ik heb geen tijd meer. Ik ren snel naar beneden en zie dat ik alles beneden heb opgeruimd en ren weer na boven en ik ga weer liggen, net alsof doen dat ik slaap. En net als ik lig komt me moeder na boven en ik zeg:

"Ik heb het briefje gelezen, maar ik had weer zin om naar boven te gaan"

"haha is goed schat! wil je nog iets eten?"

"nee, ik moest net kotsen.."

"vanavond eet je wel wat!"

"is goed mam!"

ik besluit om lekker relax te gaan liggen. Om 5 uur roept me moeder me, ik ren eerst snel naar de spiegel! om te kijken als me make-up nog goed zat! Het was helemaal uitgelopen! ik doe super snel nieuw op en dan roept me ma me weer:

"Schat, je eten wordt koud!"

"sorry.. ik viel weer in slaap"

"O, oké maakt niet uit! ik eet dit wel op, jij krijgt de 2e ronde!"

"oké mam, ik kom er zo aan!"

ik ruim snel me troep op en doe nog snel iets op me snee.. hij doet best pijn. Het voelt best fijn! Nu denk ik tenminste niet meer aan die jongens.. ik loop naar beneden als alles is opgeruimd en ik ga eten. ik heb niet zo'n trek en eet dus niet zo veel. Als het op is ga ik naar boven en ga weer slapen. Wouw.. ik slaap veel, ik ben vast oververmoeid man! en ik val direct in slaap...

Ik wordt wakker en het is donderdag, morgen moet ik naar school blewg

Ik kijk op de klok en het is 2 uur. Hoe krijg ik het ever voor elkaar?! Zoooo veeeel slapen! Ik loop maar naar beneden en als ik naar beneden kom zie ik me moeder super boos naar me kijken, what the koek heb ik gedaan?!

"Zoo! Ik kom achter iets wat ik liever niet wou weten.."

"Waar heb je het over mam?!"

"Dat weet je heus wel!" schreeuwt me moeder door de kamer

"Kom op vertel wat er is!"

"oké, ik vertel wel hoe ik erachter kom! Er kwamen een paar jongens hier! Ze zeiden dat je super agressief bent! dat je ze vaak slaat! En laats heb je ze gedwongen om iets te stellen! Je hebt geluk gehad dat ze niet waren opgepakt! Anders had je nog een groter probleem dan nu!"

"echt.."

"Ja Eva de Vries, het is echt! Je krijgt huisarrest! je hebt geluk dat je nog naar het concert mag!"

"oké.. sorry mam.."

"Sorry?! zeg dat maar tegen die jongens! Trouwens, ze waren ook zo lief om te zeggen dat je morgen 2 uur langer naar school moet. dus!"

"oké... ik ga naar boven..."

"O, en je laptop mag je hier komen brengen!"

"oké.."

Waarom! Nu haat me moeder me zelfs! en ik begin zacht te huilen en breng me laptop naar beneden, net voordat ik de kamer binnen kom droog ik me tranen en geef me laptop en ik ga naar boven. Me ma is super boos.. zo boos was ze nooit.. EN waarom ik niets zei? nou dan zat ik in de problemen bij de jongens! ik weet het gewoon niet meer :(

geen p.o.v.

Met deze dag gaat deze vreselijke gedachte voorbij. En Eva gaat slapen. Ze heeft geen idee dat dit een voorproefje op morgen wordt.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen