Foto bij samen en alleen

sorry dat het niet het echte wachtwoord is maar die weet ik niet meer

Daan P.O.V.:
-Ik wist niet dat Amy een broertje had ach ze blijft schattig- "He en hoe is het om eindelijk herenigd te zijn met je broertje?" vraag ik haar maar om toch wat te zeggen zonder dat ik weer weg zwijmel bij haar lach. "Het is anders maar ik ben wel blij dat ik nu weer familie heb die ook van mijn bestaan weet" zegt ze mat een lach die mijn laat smeleten. "Oke nu iedereen is ingedeeld eet smakelijk" zegt porfessor Perkemetus. "Eetsmakelijk Amy" zeg ik tegen haar terwijl ik wat te eten pak. "Jij ook eetsmakelijk Daan" zegt ze terwijl ze wat salade pakt. Na het eten loop ik naast Amy de trap op naar het portert als ik Percy het wachtwoord hoor zeggen: "Feniks".
Amy P.O.V.:
Nadat ik nog wat gepraat heb met Daan ga ik naar boven naar bed en van ik in een droom loze slaap.
Daan P.O.V.:
"Hé jongens zullen wij ook maar gaan slapen. Ik bedoel morgen moeten we al weer naar de les" zeg ik tegen Owen, Nils en Rein. "Ja goed idee en dan ga jij zeker dromen over Amy" zegt Rein als antwoord. Door die opmerking woord ik knal rood en val ik door de mand. "Oooo.. er is iemand verlieft op zijn beste vriendin " zegt Nils op een pesterige toon.BOEM. klinkt het ineens van af de meisjes slaap kamers waar ook net Amy in was verdwennen om te gaan slapen
Amy P.O.V.:
( haar droom) Als ik wakker wordt lig ik in de armen van Daan .-hij is zo schattig als hij slaapt- Maar al snel word hij ook wakker en kijkt mij aan maar voor ik nog iets kan doen is alles weg ( weer in zweinstijn) als ik wakker wordt lig ik niet meer in mijn bed waar ik ook in slaap was gevallen maar er naast.

Reageer (1)

  • Luckey

    Wat is er gebeurd!!!!!
    Tip: gebruik een enter als je van persoon wisseld
    Snel verder please ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen