heeiiii guys,
hier weer een stukje van moiii=)
ik hoop dat jullie hem leuk vinden haha en ik heb niet zoveel te vertellen behalve dat ik en janneke pww hebben=(

suzanneeee waarom ben je niet naar ons toe gekomen??:o en ja aan het eind hebben we wel even bij het hek gestaan dus kan wel hahaha, achja vond je het ook leuk?:D

ciaoooo xo anne

Als we met z’n alle richting de schaatsbaan lopen loopt Rein een beetje achter ons aan, volgens mij is hij diep in gedachten. ‘’waar is Rein toch de hele tijd mee bezig?’’ vraag ik zachtjes aan Daan, “ik heb geen idee” zegt Owen terwijl hij tussen mij en Daan in komt lopen, “maar ja, Rein kennende gaat hij het toch niet vertellen” maakt Daan Owen zijn zin af. Ik denk eventjes na en zeg dan terwijl ik nog aan het denken ben, “wedde.. dat ik het te weten kom?”. Ik zie Daan en Owen elkaar even aankijken en dan weer naar mij kijken “DEAL!” roepen ze tegelijk. Ik glimlach even en ga naast Rein lopen.

“wat is er aan de hand Reintje?” vraag ik aan Rein terwijl ik hem aan kijk. “huh? Niks? Hoezo?” zegt hij een beetje verward en ik kijk hem doordringend aan, “echt wel Rein, ik zie het aan je, je bent er niet bij met je hoofd…”. Rein zucht even en kijkt een beetje moeilijk. “ik kan het je niet vertellen…” zegt hij dan en ik zucht even dan sla ik mijn arm om hem heen en kijk hem smekend aan “alsjeblieft Rein, vertel het me? Misschien kan ik je wel helpen?”. “uhh, oke, maar beloof me dat je het niet verder verteld?” zegt hij een beetje twijfelend en ik knik “is goed!”. Rein kijkt eventjes voor zich uit haalt diep adem en begint dan te vertellen. “nou kijk, ik vind dus volgens mij een meisje leuk, maar ik weet het niet zeker en ik weet ook niet of ze mij ook leuk vind.. en eigenlijk is het heel stom dat ik haar leuk vind, want het kan eigenlijk helemaal niet… en nu weet ik gewoon niet wat ik moet doen…”. Op de een of andere manier breekt er een klein stukje in me als ik hoor dat ie een meisje leuk vind, maar ik ben toch helemaal niet op Rein huh? Ik weet eerst eigenlijk niet zo goed wat ik moet reageren, maar toch zeg ik dan maar “ik denk Rein, dat je eerst uit moet vinden of je der echt leuk vind… als je dat weet kun je verder kijken! En waarom zou je haar niet leuk kunnen vinden?”. Na een diepe zucht zegt Rein “uhh, lang verhaal..” ik knik maar een beetje en zeg een beetje verward “okee, maar weet dat je altijd met me kunt praten he!”. Rein knikt en zegt “dankje puck!”. Ik lach even naar hem en dan gaan we allebei onze schaatsen aantrekken.

Als ik midden op de schaatsbaan sta roep ik hard ‘’DAAAANN, OWEEENNN, HIERRRRRR!’’ naar Daan en Owen die nog steeds langs de kant zitten, ow oeps misschien kon ik dat beter niet zo hard roepen aangezien er altijd mainiacs kunnen zijn… achja yolo haha. Voordat Owen en Daan naar me toe kunnen komen schaats ik al hard hun kant op. “OWEN!” roep ik terwijl ik probeer te stoppen omdat ik bijna bij de rand van het ijs ben. Aaaa nee ik kan niet stoppen haha. Ik schaats vol tegen Owen aan, die me gelukkig opvangt en een knuffel geeft. ‘’ik heb gewoon gewonnen, FACK YEAHH!’’ roep ik dan blij uit en ik zie Owen me niet begrijpend aankijken, “met rein..” zeg ik er zachtjes achteraan, “JEWEETWEL” zeg ik nog snel en dan snapt Owen het opeens weer. Ik schaats vrolijk weg en even later komt Nils naar me toe geschaatst. Ongeveer 10 meter voordat ie bij mij is roept hij ‘’hee, puck waar hebben jullie eigenlijk om gewed?’’ ik begin te lachen en zeg, “nou als ik zou winnen zouden Daan en Owen de rest van de dag mijn slaafje zijn” Nils begint ook te lachen en dan komt de rest ook dichterbij. Als iedereen bij elkaar staat leg ik ook aan Rein maar uit waar de weddenschap om ging en aan het eind van het verhaal zeg ik vrolijk ‘’en Owen, BAM ik zei toch dat ik zou winnen!”. Rein kijkt me een beetje verschrikt aan en zegt dan, “maar je hebt het toch niet verteld he?”, ik glimlach even naar hem en zeg dan “nee tuurlijk niet, dat had ik toch beloofd?!” hij kijkt me opgelucht aan en vraagt dan waar we om hadden gewed. “uhmm, Daan en Owen zouden de rest van de dag mijn slaafje zijn als ik zou winnen haha dus ja ik heb nu 2 slaafjes” zeg ik lachend, Nils en Rein schieten ook in de lach, maar Daan en Owen kijken een beetje teleurgesteld, ach ja eigen schuld he?!

Na een tijdje alleen geschaatst te hebben zoek ik de rest maar weer eens op. Ik zie Rein als eerste staan dus schaats zo hard ik kan naar hem toe. Shit, wacht ik kan niet stoppen dat gebeurde net ook bij Owen.. “REIN KIJK UIT” roep ik hard maar het is al te laat ik bots tegen Rein op en samen vallen we op de grond. Ik ga stuk van het lachen en zeg stotterend tussen het lachen door “s-s-sorry Rein hahahah ik kon n-niet stoppen”

Reageer (6)

  • RuesLullabyx

    Anneeee, Jannekeee!
    Ik zag op twitter dat jullie een verhaal hebben geschreven en t is echt leuk! Ondanks dat ik geen fan van Mainstreet ben ofzo!
    Naja byeee
    Xxxxx Beau

    1 decennium geleden
  • pandabeerx

    Snel verder !xo

    1 decennium geleden
  • KusxJanneke

    *Thumbsup*
    ''achja yolo''past perfect hahah:p

    inprincipe best koos vriendloos, om op je eigen verhaal te reageren. maarja, KAN GEWOON! hahha :p

    xx

    1 decennium geleden
  • xSuzannne

    Sorryyyyy, maar ik was met m'n vriendin aan het praten en toen waren jullie alweer weg. Maar leuk stukje dus ga maar snel door.
    x

    1 decennium geleden
  • JustEsmee

    Leuk! Snel verder. X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen