Hi, dit is mijn eerste echte verhaal. Ik hoop dat ie goed word. Als je nog tips hebt, zet die dan in een reactie.

June loopt door de drukke gangen van de school. De zomervakantie is net voorbij en het is druk in de gangen. Ze word helemaal heen en weer geduwd ook al is ze bijna de oudste. Ze wurmt zich een weg naar de kantine en als ze er eindelijk is kijkt ze om zich heen of ze Louis ziet. Ze ziet hem aan een tafeltje zitten met Harry in het midden van de kantine. Ze rent en naar toe en schreeuwt: '' LOUISSSSS ! '' Louis kijkt achter hem en ziet June aan komen rennen. Hij begint te lachen en staat op. Als June bij Louis is geeft ze hem een knuffel en zegt: '' Ik heb je zo gemist. Ugh, ik heb je gewoon 7 weken niet gezien. '' Louis begint te grinniken en zegt; '' Dan moest je maar niet zo nodig 7 weken met je ouders op vakantie gaan. '' June pakt een stoel en gaat bij Harry en Louis aan het tafeltje zitten. Louis is al vanaf de kleuterschool haar beste vriend. Ze kent Harry nog niet zo goed, die was vorig jaar bij hun op school gekomen en trekt veel met Louis op. June begroet Harry en pakt haar tas. Ze zet hem op de tafel en pakt er een flesje water uit. Ze neemt een grote slok en neemt een diepe zucht. Ze ziet dat Louis en Harry elkaar verliefd aan kijken en ze zegt: '' Heb ik iets gemist ? '' Louis en Harry beginnen allebei te blozen. '' Uhm.. Ja.. Harry en ik hebben een relatie. '' zegt Louis. June kan haar oren niet geloven en kijkt Louis met open mond aan. Ze is al zo lang verliefd op Louis maar dat weet hij niet. Ze voelt tranen in haar ogen komen en zegt vlug: '' Ik moet naar de les. Ik zie je na school wel. '' June pakt haar tas en rent de kantine uit. Ze haalt diep adem en veegt haar tranen weg. Dan loopt ze naar haar klas toe en ziet dat er nog maar een paar kinderen in de klas zijn. Ze kijkt op haar horloge en ziet dat ze 10 minuten te vroeg is. Ze gaat op haar plek zitten en pakt haar boeken uit haar tas. Nog steeds kan ze niet geloven dat Louis een relatie heeft. Het voelt alsof Harry hem ingepikt heeft. Na een paar minuten komen alle andere kinderen ook binnen en beginnen ze met de les.
Na de les loopt ze naar de aula en gaat op een stoel zitten. Ze is eindelijk uit na een lange dag. June kijkt om zich heen maar ziet niemand bekends. Dan maar alvast wat huiswerk maken. Ze legt haar wiskunde boek open en begint de sommen te maken. Even later voelt ze een hand op haar schouder en ze kijkt verschrikt op. Het is Louis. '' Hey, ben je uit ? '' vraagt June. Louis knikt en komt naast haar zitten. June is net klaar met haar huiswerk en doet haar boeken in haar tas. Louis ziet dat June anders reageert en hij vraagt; '' Vind je het raar dat ik met Harry heb ? '' June zag die vraag niet aankomen en weet even niks te zeggen. '' Uhm.. nou.. Ik ben blij voor jullie. Jullie passen goed bij elkaar. '' liegt ze. Zo te zien gelooft Louis het want hij zucht opgelucht. June kijkt op haar mobiel en ziet dat het al 4 uur is. '' Uhm, ik moet naar huis. Ik moet nog veel huiswerk maken. '' zegt ze. Ze geeft Louis nog een knuffel en loopt dan de school uit.

Als ze thuis is gooit ze haar tas op de grond en ploft op de bank neer. Ze ziet een briefje liggen waarop staat: Hey June, papa en ik zijn rond 5 uur thuis. Groetjes. '' June zucht en pakt haar laptop. Ze logt in op MSN en ziet dat Louis online is.

June: Hey lou.
Louis: Hey June. Ik moet je wat vertellen.
June: Oke, wat is er ?
Louis: Ik heb het gevoel dat er iets met je is.
June: Ow, er is niks.
Louis: Heeft het soms met Harry te maken?
June: Lou, er is echt niks.
Louis: Oke.. Maar als er iets is vertel je het, hea?
June: Tuurlijk.
Louis: Oke, ik moet gaan. Doei .
June: Bye !

June zet haar laptop aan de kant en zucht diep. Hoe gaat ze zich hieruit redden ?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen