Foto bij 12 ~ Owen Playfair

Heeii,,

Hier weer een nieuw stukje =D
Wie van jullie is afgelopen zondag (9juni) geweest??
Wij hadden m&g en het was super gezellig en we hebben gelachen. Voor de m&g is er ookal zoveel gebeurt... Zoals het busje van, Owen, Rein, Daan en Nils kwam op een gegeven moment aanrijden en wij gingen dus heel blij naar ze zwaaien, maar ze deden eerst alsof ze het niet waren en wij dachten zovan 'ja dat zijn ze echt wel' maar toen iets later gingen ze wel allemaal zwaaien=) en jacinda dacht dat je vanuit binnen niet naar buiten kon kijken als je geblindeerde ramen hebt dus ging ze helemaal tegen het raam aan staan en zag dus een heel blij hoofd van Daan en toen schrok ze zich te pleuris hahahah. Nouja er is nog veel meer gebeurd mja dat is te veel om te vertellen hier:')

veeeel leesplezier=)
xo ons (geschreven door Janneke)

Na een hele drukte met zijn 4en in de badkamer, hebben we tijdens het tandenpoetsen besloten dat we gaan schaatsen, tenminste, als Puck het daar mee eens is.

‘’waar is Rein toch de hele tijd mee bezig?’’ hoor ik Puck zachtjes tegen Daan zeggen. ‘’ik heb geen idee’’ antwoord ik terwijl ik tussen ze in ga lopen ‘’maar ja, Rein kennende gaat hij het toch niet vertellen’’ maakt Daan mijn zin af. ‘’wedde’’ ik zie puck nadenken ‘’dat ik het wel te weten kom?’’ Daan en ik wisselen wat blikken roepen dan tegelijk ‘’DEAL!’’ Puck verlaat ons en Nils komt gelijk aanlopen en vraagt Puck gaat doen. We leggen het hele verhaal uit en we beginnen te lachen als we omkijken naar Rein en Puck. Puck loopt met haar arm om hem heen geslagen en kijkt met een smekend gezicht.

Daan ploft met een zucht naast me neer, ik ben druk bezig met mijn schaatsen aan te trekken. Als Puck van het meer af roept ‘’DAAAANN, OWEEENNN, HIERRRRRR!’’ ik en Daan kijken elkaar aan en schieten in de lach. ‘’oke het hele meer weet weer dat wij Daan en Owen zijn’’ lachend gaat Daan weer verder met zijn schaatsen aan trekken. Ik denk even na over wat hij net zei, en in principe is het niet echt handig dat Puck dat deed, want ja, stel dat hier mainiacs zouden zijn, dan wisten ze gelijk dat wij er ook waren. Niet dat ik iets tegen ze heb, ze zijn awesome, maar soms is het ook wel jammer dat we niet alles meer helemaal rustig kunnen doen zonder herkent te worden. ‘’OWEN!’’ ik zie Nils’ hand langs mijn gezicht op en neer gaan ‘’ kom je?’’ en hij trekt mij omhoog.

‘’OWEN!’’ Puck komt hijgend aan schaatsen als ik met een schaats op het ijs sta. Ze kan zichzelf niet meer stoppen en schaatst gewoon rechtdoor tegen mij aan, dus ik besluit haar maar een knuffel te geven. ‘’ik heb gewoon gewonnen, FACK YEAHH!’’ roept ze dan uit. Ik haar niet begrijpend aan en krijg dan als reactie ‘’met rein’’ ze is even stil ‘’JEWEETWEL!’’ en dan valt het kwartje pas. ‘’oohh’’ roep ik dan. Ze schaatst weer vrolijk weg en ik blijf met Nils achter. ‘’en? Wat heeft ze nu verdiend?’’ op dat moment bedenk ik me dat we dat helemaal niet hebben afgesproken… ‘je weet het niet he, hahah sukkel’’ roept Nils lacherig en schaatst dan weg.

‘’hee, puck waar hebben jullie eigenlijk om gewed?’’ roept Nils die 10 meter voor mij schaatst. Ik zie dat puck antwoord, maar ik kan het niet verstaan. Ik trek snel een sprintje en zodra ik bij ze ben staan legt puck uit wat voor een weddenschap we hadden. Ze sluit het verhaal af met de zin ‘’en Owen, BAM ik zei toch dat ik zou winnen!’’ en prikt me in mijn buik. ‘’maar waar hadden jullie nou om gewed??’’ vraagt Rein dan. Puck weet als eerst antwoord te geven. ‘’uhmm…’’

Reageer (4)

  • SlytherinQueen

    snel verder!! x

    1 decennium geleden
  • JanineL

    Snel verder, is sssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeeeeeeer leuk!

    1 decennium geleden
  • xSuzannne

    Ik zag jullie maar jullie liepen alleen langs dus ik kon niet tegen jullie praten haha.
    En ik zag Anne toen het was afgelopen bij dat hek en ik stond echt letterlijk náást je maar je was met iemand aan het praten, heb je mij gezien eigenlijk? Ik wist het niet zeker namelijk.
    En waar stonden jullie in de zaal ergens?
    Snel verder schrijven want ik dat vind ik leuk, dankje.
    x

    1 decennium geleden
  • certified_cloud

    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen