Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • agirlx

    OMG WHAT THE FUCK IS ER MIS MEG JOU HARRY ?!
    je kan haar ook gewoon zeggen dat je haar leuk vind. en kom op, de sleutels van haar huis!
    kan je haar niet een keer gewoon zoenen en zeggen dat je van haar houd?
    dus niet zoenen en dan een mes tevoorschijn halen. misschien weet je het niet maar messen zijn gevaarlijk en geen speeltjes! bad Harry ..

    1 decennium geleden
  • NarniaRebel

    sleutel dus haha harold is echt een creep x

    1 decennium geleden
  • Oleada

    Ik schrok zo van dat mes dat er nu een gigantische barst in het ding zit waar ik op lig. Oeps! Maar dat komt er van als je op dingen ligt die bedoeld zijn om op het water te dobberen en niet om iop de steneen boord.
    Mag ik Harry pijn doen? Echt waar die jongen is serieus gestoord en hoort thuis in een instelling of in de speelkamer van Christian Grey uit 50 Shades. Want echt dit gaat erover voor die arme Emma die er niets van begrijpt. Kon ik zijn gedachtn maar lezen..
    Wordt maar snel beter ... je bent trouwens een held om terwijl je ziekjes bent in te slagen mij op te vrolijken. Heerlijk om in het zonnetje aan het zwembad een hoofdstuk van dit verhaal te kunnen lezen, ik zou de stapel boeken en notities naast mij bijna vergeten. Danku!
    Snel verder, x

    1 decennium geleden
  • 1Dwolf

    omg ik ben echt verliefd op dit verhaal.
    mag dat??
    je wilt een lange reactie,
    maar daar ben ik helaas slecht in, dus ik hoop dat de reactie die ik je geef lang genoeg is voor je?
    maar effe serieus waar zijn die facking ouders.
    en dat moet toch opvallen dat als die ouders thuis zijn dat zij nauwlijks meer kan lopen door de pijn van die blauwe plekken.
    en harry is gewoon verliefd op haar. kun je gewoon horen aan de manier waar op hij tegen haar praat.
    hij wilt haar voor hem en hem alleen ze is van hem. of te wel hij is bang dat ze op iemand anders verliefd word en hem niet meer ziet staan. dit is gewoon zijn voorzorgsmaatregel.
    op zich best slim. maar wat hij niet realiseert is dat hij haar juist weg duwt. ze is bang voor hem. en dat is nu de enige manier waarop hij bij haar kan zijn. dus dat gebruikt hij. hij gebruikt angst om bij haar te zijn. omdat hij niet zonder haar kan.

    maar love your story.
    snel verder
    en ik hoop dat deze reactie lang genoeg was??
    xx

    1 decennium geleden
  • spidermashton

    Okay yeah, jij wilde een lange reactie. Lange reactie. Here we go.
    WHAT THE FLYING FUCKING DUCKING FUCKING FUCK DOES HARRY THINK HE'S DOING?! Wil hij professioneel moordenaar plus stalker plus verkrachter worden of zo?! DUDE, RICHT JE SADISTISCHE, SEKSUELE FRUSTRATIES LEKKER OP IEMAND ANDERS AF! D:
    Ugh. Stiekem was hij als negenjarige peuter al gewoon een pervert, en keek hij giechelend naar zijn buurmeisjes terwijl ze alleen in een zwembroek in het water aan het spelen waren of zo. (Ja, dat gebeurd... Dat van die meisjes, niet die negenjarige jongetjes.... Hoop ik dan.)
    MAAR- MAAR- MAAR- HOE DE FUCK KOMT HIJ AAN DIE SLEUTEL? Zijn haar ouders zo slim geweest om die onder de bloempot te leggen voor als ze de sleutels vergeten zijn? [':
    EN WAAR ZIJN HAAR OUDERS IN GODSNAAM?! Ik zat echt de hele tijd van 'En nu komen paps en mams binnen - nu komen paps en mams binnen - WAAR DE FUCK BLIJVEN DIE OUDERS?!'
    Siriusly, ik ben niet blij. No. No. No. No. Harry shouldn't be mean! He should be sweet and gentle, and should believe in rainbows and unicorns!
    Hij is verknipt. Ik zweer het je. Geen idee wat er allemaal in zijn hoofd om gaat, maar ik denk dat Emma blij moet zijn dat ze geen gedachten kan lezen.
    En hij zegt telkens wel van 'Ik ben je zat.' en 'Ik haat je.' Maar ik geloof dat dat codetaal is voor 'Ik wil dat je voor altijd bij me blijft, ik hou van je! Laten we baby's maken tot de zon op komt! Yay!' Hahahaa. Okay, just no.
    Ik wil weten waarom Haz zo'n hekel heeft aan die arme Emma, ze heeft hem toch nooit iets gedaan? Hallo, ieder kind verlangt naar meerdere vrienden. Ugh, bastard. Imma kill the bitch.
    Siriusly, tell me his adress and I'll find him, chop his balls of and shove them down his throat. Yeah. That's what I'm gonna do.
    Ik hoop dat hij wat liever word naarmate het verhaal vordert, want anders ga ik echt met bakstenen gooien.
    Nee, grapje. This is an amazing story! Weer eens wat anders dan die verhalen waarin het meisje in hoofdstuk 1 voor de gozer valt, in hoofdstuk 2 ze head over heels is, in hoofdstuk 3 de jongen ook voor haar valt en in hoofdstuk 4 passionele seks hebben, trouwen, kinderen krijgen en in een schommelstoel naar hun achter- achter- achterkleinkinderen aan het kijken zijn.
    (Overdrijf, overdrijf, overdrijf.)
    Oef, was dit een lange reactie? Ik vind van wel! So, hope it makes your day! Get well soon! :"]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen