Foto bij [3] I'll pick you up.

I pick you up
On a Saturday night
Looking forward
To see your face again
Never thought
This could happen to me
My dreams are coming true

Zodra we in de trein zitten wil Sanne zoeken waar Thijmen zit. Het is net een enge stalker.
Zodra ze hem gevonden heeft gaat ze zo zitten dat ze hem kan zien.
'Oh Melissa, hij is zo knap hé.' ze zegt het nogal hard.
'San, als je het nog harder zegt hoort hij je.' ik zucht. En niet denken dat het mij niks doet dat ik zo dicht bij Jasper zit, maar ik wil mezelf niet nog een keer voor schut zetten voor zijn neus, en ik heb mijn schoonheidsspecialist kleren nog aan, en die zijn niet bepaald flatteus. Binnen 10 minuten zijn we op station Houten. Ik en Sanne stappen uit en ik sleur haar mee voordat Thijmen en Jasper naar buiten komen.
Als we thuis zijn gooi ik mijn tas neer en plof op de bank.
Ik hoor gemiauw. 'Puk, kom maar.' Puk is onze kat. Eigenlijk heet ze Pietje Puk, dat heeft Sanne bedacht, ik noem haar maar Puk.
Puk kom spinnend op schoot zitten. 'Hey Pukkie' Ik kriebel achter haar oor.
Ze springt van mijn schoot en loopt naar de keuken. Ik kijk op de klok. 6 uur al. Tijd voor eten. 'San, wat wil je eten?' vraag ik. 'Ik eet pizza.' roept ze terug.
Wat een verassing, Sanne eet bijna altijd pizza op vrijdag. Ik maak maar een salade voor mezelf. Samen gaan we aan tafel zitten.
'Ik snap niet dat je daarvan kan leven hoor Melis. Alleen maar sla en tomaat. Je zou toch eens vlees moeten eten.' Ik rol met mijn ogen. Al zolang ik me kan herinneren ben ik vegetariër, dus ik eet nooit vlees. 'En jij zou niet zoveel pizza moeten eten, straks pas je niet meer in je jurk.' bijt ik terug. Ze zit al aan haar 5de stuk. Ik grijns. Sanne blijft dun, al eet ze 20 pizza's. Ik moet sporten tot ik erbij neerval en sla knabbelen. Maar ik heb er wel wat voor over. Ik hoop ontdekt te worden als model, dus ik doe mijn best om slank te blijven.
Na het eten ga ik snel even douchen, en daarna is het tijd voor haren, make-up en kleding.
'Oh Melis, weet je zeker dat dit jurkje staat?' Het staat haar adembenemend. 'Wauw Sanne, het staat je prachtig.'
Ik doe mijn jeans en Jack Daniels top aan en zwarte high heels. Mijn haar steil ik. Sanne doet mijn make-up. Witte glitters en veel mascara, Het klinkt misschien raar, maar Sanne is een tovenaar met make-up en het ziet er prachtig uit. Ik ben klaar voor een concert.
Het is 7 uur, nog 2 uur voor het begint, dus we nemen de tijd.

Als we op station Utrecht zijn aangekomen wordt ik al bijna helemaal gek van Sanne, ze heeft het non-stop gehad over Thijmen.
We lopen naar de concertzaal en gaan naar binnen. Het is helemaal niet druk. Gelukkig.
Tussen de mensen die aan de bar staan zie ik Jasper. Net op dat moment vraagt Sanne of we wat drinken halen. Ze heeft hem nog niet gezien.
Ik knik. Als we bijna bij de bar staan zie ik Sanne grijnzen, ohjee. Nu heeft ze hem gezien, en ze zorgt dat ik naast hem kom te staan. Oh, laat me niet uitglijden alsjeblieft. 'Wat kan ik voor jullie doen, dames?' vraagt de barman. 'Eh doe maar een Jack Daniels - Cola' stotter ik. 'Maak daar maar 2 van' zegt Sanne.
Langzaam kruip ik op de barkruk, en kijk vanuit mijn ooghoek naar Jasper. Hij staat op en kijkt naar mij.
'Gaaf shirt.'

Oh, wauw. Hij sprak tegen me. WAUW!
Zijn stem, is zo prachtig. Ik neem snel een slokje van mijn drinken. Wauw.

Hij klimt op het podium en de lichten gaan uit. Sanne en ik gaan staan en gaan ergens in het midden staan.
De hele band komt op het podium, en Sanne slaakt een kreetje als Thijmen op komt.
'Hallo iedereen, wij zijn I'll Pick You Up. Wij vinden het een eer om vanavond voor jullie te spelen, en we hopen dat jullie ervan genieten.'
De eerste gitaarakkoorden worden ingezet en het klinkt geweldig.

Veel te snel is het concert afgelopen. Sanne is helemaal door het dolle heen. 'Oh en zag je hoe hij naar me keek? Wauw, en hij kan zoooo goed gitaar spelen. Zouden ze zo buiten gaan roken, Thijmen rookt, wist je dat?' Zo doet ze altijd. Ze stopt maar niet met praten. 'Ja Sanne, misschien komt hij wel naar buiten, wil je er heen?' Ze knikt.
Nog voordat we buiten zijn zie ik dat Jasper en Thijmen daar inderdaad staan, samen met Sjoerd, de drummer.
Ik wil heel sexy het kleine trappetje aflopen. Linkervoet, rechtervoet. Jasper. En voordat ik het weet struikel ik over mijn eigen voeten. Oh, dit gaat pijn doen.
Maar voor ik het harde beton raak, voel ik 2 sterke armen die me tegenhouden. Als ik opkijk zie ik de helderblauwe ogen van Jasper. Hij heeft me opgevangen. Oh wauw, wat ruikt hij lekker.
'Je bent wel een beetje onhandig he?' zegt hij grijnzend. Oh, hij weet het nog van de vorige keer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen