Foto bij [2] Let's Introduce.

Voordat het verhaal verder gaat, wil ik eerst mij en Sanne voorstellen, van kind tot aan nu.

Ik en Sanne kennen elkaar al 14 jaar. Sinds we bij elkaar op de kleuterklas kwamen. De eerste ontmoeting met Sanne was niet echt, aangenaam. maar wel grappig. De eerste dag dat Sanne en ik bij elkaar in de klas zaten zaten we naast elkaar, en we gingen vingerverven. Maar Sanne smeerde de verf opeens op mij, en ik deed dat terug. Toen hadden we een verf gevecht. En sindsdien zijn we beste vriendinnen. Jaar in jaar uit waren we beste vriendinnen, en onafscheidelijk. Samen hebben we alles ontdekt. Voor het eerst alleen naar school. Voor het eerst make-up op. Voor het eerst een vriendje. Tenminste, Sanne dan. Ik niet, ik heb nog nooit een vriendje gehad. Ik ben nog nooit eerder verliefd geweest. Maar daar vertel ik straks over.
We deden dus alles samen. En toen kwam het moment dat we gescheiden werden. Ik werd aangenomen op de havo, en Sanne niet. Sanne moest vmbo gaan doen. Dit was voor ons allebei moeilijk, we hadden geen vriendinnen, we hadden elkaar. Hoe moest dat nu in onze nieuwe klas?
Gelukkig werden we snel geaccepteerd in een groepje. Ik heb er super leuke vriendinnen aan over gehouden. Vooral bij muziekles. Ik hou van zingen, en ze zeggen dat ik goed ben. En bij muziekles leerde ik een meisje kennen, Charlotte. Samen met haar heb ik mijn eerste optreden gedaan. Het was geweldig. Nu doe ik dat niet meer, omdat ik mijn studie belangrijk vind, maar wie weet, ooit.
Sanne had ook hele leuke vriendinnen, en in de pauze stonden we met een grote groep buiten.
In de vierde klas ging alles opeens heel snel. We werden allebei 16, Sanne begon met roken. Ik heb het ook geprobeerd, maar ik vond het vies. Gelukkig maar. Sanne begon ook te drinken, en kreeg andere vrienden, we hadden steeds minder contact. Ik ging wel met Charlotte om, maar ik miste Sanne, mijn hartsvriendin. Na een aantal maanden, die jaren leken, zag ik Sanne wat vaker. Ze was er gelukkig achter gekomen dat dat helemaal geen goede vrienden waren voor haar.
Door die vrienden bleef Sanne wel een jaar zitten, maar ze vond dit niet zo erg. Zo deed ze tegelijk eindexamen met mij.
Het laatste schooljaar bestond vooral uit hard leren. En dat deden we ook, soms samen, soms alleen. Maar we leerden hard. En we zijn ook in 1 keer geslaagd, met hele goede cijfers.
Sanne en ik hebben de zelfde interesses, namelijk, make-up en uiterlijke verzorging. Sanne meer make-up, en ik vind masseren van mensen heel leuk. Dus we zijn de opleiding schoonheidsspecialiste gestart. We zitten nu in het tweede jaar, en het gaat hartstikke goed!
Aan het eind van het eerste jaar, was er een feest. Er zou een band komen optreden, nou 3 keer raden wie dat waren. Ja, de band waar Thijmen en Jasper in zitten. I'll pick you up, heet de band. We waren naar het feest gegaan. En toen zag ik hem voor het eerst staan. Jasper. Mijn hart sloeg over, en ik voelde kriebels in mijn buik. Dit was verliefd zijn, ik wist het zeker. Sanne stond op hetzelfde moment stil als ik, en voelde zich waarschijnlijk hetzelfde. Want Thijmen stond er ook. De rook van zijn sigaret hing voor hem, wat hem mysterieus maakte, en sexy. Maar Jasper, die overtrof dat, met gemak.
Ze gingen naar binnen, en wij ook. Hun optreden was geweldig. En Jasper was zo knap op het podium.
Na het optreden waren ze wat aan het drinken aan de bar. Wij liepen heel zelfverzekerd naar ze toen, en toen keek hij me recht aan. Opeens wist ik niet meer wat onder en boven was, of links of rechts, en pats boem, daar lag ik op de grond. Ik ben snel opgestaan en ben naar huis gegaan, dat was mijn eerste ontmoeting met Jasper.

Nadat ik en Sanne over gingen naar het tweede jaar, besloten we om samen het drukke stadsleven van Utrecht te laten voor wat het was, en te verhuizen naar Houten. Nee niet omdat die ongelooflijk knappe jongens daar wonen, maar omdat het dichtbij is, maar rustiger. We vonden een 2 kamer appartement wat we samen konden betalen, en zijn erheen verhuist. Daar wonen we nu ongeveer een halfjaar.

Meer weet ik even niet te vertellen. Dus het verhaal zal verder gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen