Foto bij a new day through hell

Moeizaam deed ik mijn ogen open. Mijn wekker had alweer mijn droom verpest. Mijn droom leek zo echt. Ik was zo... gelukkig. Ik stond op en rekte me uit. Ik deed snel een paar strekbewegingen omdat ik vandaag moest gaan turnen. Niet zo speciaal zou je denken, maar ik moest naar Forks fietsen. Mijn jongere broertje zat daar. Ik moest nog nog maanden volhouden en dan was ik verlost van het gepest. Ja, ik werd gepest. Omdat mijn broer, Lucas, geen relatie wilde met Sharon, een meisje uit mijn klas. Nu moest ik overleven met Sharon. Mijn broer zat al op Forks. Mijn ouders waren gescheiden, maar ze woonden redelijk dicht bij elkaar, waarna ze toch nog hele goede vrienden geworden zijn. Mijn ouders wisten dat ik gepest werd. Ze hadden er al vaker met de directeur over gepraat, maar die geloofde mijn ouders niet.

Even voorstellen: ik ben Arya en ik ben zeventien jaar. Ik heb één oudere broer, die Lucas noemt, en één jongere: Ellias. Lucas is achttien jaar en net afgestudeerd en Ellias is 16 jaar. Ik ben de enigste dochter van mijn ouders.

Ik had nu gym met de laatstejaars van Forks middelbare school. Ik had twee uur gym per week met hen. Ik maakte mijn rugzak en turnzak en liep in zeven haasten de trap af .
'Rustig Arya, je moet niet verongelukken!' lachte mijn moeder. Ik woonde met mijn moeder samen. Mijn broers waren naar mijn vader gevlucht na dat gedoe met Sharon vorig jaar. Ik wou niet gaan. Ik dacht dat mijn vriendinnen er voor mij gingen zijn, maar ik had het goed mis! Na de eerste vijf minuten van het nieuwe jaar had Sharon ze al aan haar kar vastgemaakt. Ik wou niet zwak lijken dus ik bleef in La Push naar school gaan. Ik had het halve jaar al overleefd, dus erger kon het niet worden, hé?

Na een halfuurtje fietsen was ik aangekomen op mijn bestemming: Forks middelbare school. Ik liep snel naar de kleedkamer om mij om te kleden. Waarom ik hier gym had en niet in La Push? Wel, ik kan goed rennen en ik had een goed uithoudingsvermogen. Nu hadden ze in Forks heel 't jaar lopen, dus ik had nu hier turnen. Je wou mij echt niet zien lopen in La Push. Ik liep iedereen voorbij. Ik had niets aan de gym in La Push. Hier had ik wat concurrentie, dat was wel fijn. Na vijf minuten was ik aangekleed. Je zag in feite niet dat ik uit La Push kwam. Alleen had ik zwart haar, dat heel erg mooi was, maar dat had bijna iedere inwoner van La Push. Maar in plaats van bruine of zwarte ogen had ik smaragdkleurige ogen. Groene dus. Mijn huid was niet getint of bruin, nee, hij was wit. Ik viel redelijk op in mijn klas.

Ik liep een beetje verloren toen ik klaar was met omkleden. Ik zag ze alleen tijdens de twee eerste uren maandag. Daarna moest ik me haasten om op tijd te zijn in La Push. Ik mocht dan wel hier turnen, maar ik moest altijd op tijd in de klas zitten. Mijn klas in La Push had ook de twee eerste uren turnen op maandag, net als ik.
'Hey, Arya!' klonk er plots. Ik draaide me om naar het geluid en ik keek in een paar hele vriendelijke ogen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen