Foto bij I'm a model, youre my love. -Jackson Rathbone- 11

Owkee srry ti kei lang gledn maar ier is ie dn tog ^^.

Omdat IEMAND ik noem geen namen maar die ene zal het wel weten... denk ik x) het vroeg.

-Delfie pov.-

Pfff, wat ben ik zenuwachtig! Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Het is net alsof ik gewoon weet dat er daar iemand staat die ik ken! Net als ik wil gaan vragen aan Silke, een ander model, wil gaan vragen wie er zijn komt Natasha naar mij toe. Ze vertelt dat ik het meest sexy setje aanheb en ik zo zwoel mogelijk moet kijken. Ik moet ook als laatst op en krijg dus veel tijd. En met veel bedoel ik véél. Dit bevalt me echt niet! Ik heb al een deja vu gevoel en nu dit nog eens?! Omg no way! Waar is Jackson als je hem nodig hebt...


Oke, de show is al effe bezig en ik moet na Silke. Pfff ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest! Oke Natasha duwt me bijna letterlijk vooruit en als ik over de catwalk loop weet ik ook waarom ik een deja vu gevoel heb. Daar is de hele Twilight cast ö. Oh nee! Dat betekent ook Jackson. Ik kan er op rekenen dat hij me zeker heeft herkent. Ik ben op het einde van de catwalk en moet nu dus effe zwoel gaan kijken en al die shit. Er word zelfs een grote waaier opgezet zodat mijn haren en al die shit er nog beter uitzien <_<. Dit heb ik echt nooit begrepen. Als ik mijn 'ding' sta te doen zie ik dat Jackson vlak voor mij staat! Oh nee, waar is die ene dappere held die me nu van de catwalk haal ofzo??


-Jackson pov.-

Daar is Delfie! Ik heb haar zo lang niet meer gezien. Wat is ze mager geworden! Hoeveel zou ze nog wegen? Hoogstens 40 kilo. Ik moet haar na de show echt kunnen aanspreken! Dit klopt niet. Oh nee, wat erg. Wat is er met haar gebeurt?

Next??

Reageer (4)

  • Fennec

    O...O! Verder plz!

    1 decennium geleden
  • Versace

    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Next (H)

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    VERDEEEER VERDER VERDER VERDER (H)

    1 decennium geleden
  • SanneCullen

    :O

    ik hoop dat dit nog goed gaat komen!
    Ga je snel verder?
    (doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen