Foto bij Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 1

Ik probeer wakker te worden, maar het gaat heel moeilijk. Het voelt alsof mijn ogen heel zwaar zijn. Maar krijg ze toch even open, en kan dan net een glimp opvangen van Samuel. En vraag me dan af waarom is Samuel hier?. Ik hoor hem nog roepen "ze is wakker!", en dan wordt het weer zwart voor mijn ogen.

volgende dag

Langzaam wordt ik wakker, met veel hoofdpijn. Ik moest de hele tijd aan het ongeluk denken. De auto die op ons af kwam rijden, de harde botsing, en de klap tegen mijn hoofd. Toen ik helemaal wakker was, zag ik dat ik in een witte kamer lag, en dat Samuel en Ashley naast mijn bed zitten. Ik vroeg meteen aan ze "waarom ben jij hier?, en hoelang was ik bewusteloos?, en waar is daisy?". Toen ik vroeg waar Daisy was zag ik een traan van haar wang rollen. Samuel gaf antwoord op mijn vragen hij zei "Ashley had mij gebeld, je bent twee dagen bewusteloos geweest, en je zusje Daisy ligt in coma en we weten niet of ze er uit komt". Toen ik hoorde dat Daisy in coma ligt vloeide er tranen over mijn wangen. Ik stond meteen op en wilde naar Daisy gaan, maar toen ik recht op stond werd ik heel duizelig. Gelukkig vong Samuel mij op en legde mij op bed terwijl hij streng zei "jij blijft in bed liggen!". Toen zei Ashley snikkend "we moeten je nog wat vertellen, pap en mam ze hebben het ongeluk niet overleefd". Toen kon ik het huilen niet tegenhouden en vloeiden er heel veel tranen over mijn gezicht en trok ik mijn zusje in een knuffel. Ik zag dat er een dokter aan kwam en zei "je moet rusten, het bezoek uur is voorbij". Ashley en Samuel stonden op en ik zei snel Samuel wil je alsjeblieft goed op mijn zusje passen. Ik zag dat hij knikte en vroeg toen aan de dokter hoe lang ik hier moest blijven hij zei dat ik nog een dag moest blijven, en dan waarschijnlijk naar huis mocht.

Als ik nog een huis heb dacht ik bij mezelf. Want de familie die we hebben hebben we ruzie mee en die willen ons dus echt niet adopteren. Waar moet ik eigenlijk naar toe?, ik wil niet naar een weeshuis. Maar het moet waarschijnlijk wel ik ben nog niet 18 en kan dus niet op mezelf wonen. Oo nee straks moet ik bij een andere familie gaan wonen, NEEEE......! En hoe is het met die mensen in die andere auto? Hebben die het wel overleefd of zijn zij ook omgekomen net als mijn ouders? Zoveel vragen waar ik nog antwoord op wil maar dat vraag ik morgen wel aan Ashley als zij het weet tenminste. Ahhhh.... Samuel is zo lief hij kwam zelfs speciaal naar me toe, en wilt zelfs op mijn zusje passen. Onee ik ben toch niet verliefd aan het worden. Samuel is vast niet verliefd op mij en wilt waarschijnlijk alleen vrienden worden. Net als mijn vorige vriendje ik dacht dat hij op mij was. Maar dat was hij dus niet en toen probeerde ik hem te zoenen, en zei hij tegen mij dat het hem speet en hij niet op meisjes valt. Dat was echt een afknapper, gelukkig zijn we nu wel vrienden. Toen heb ik heel lang een gebroken hart gehad, maar ben ik er nu wel weer overheen. Maar sindsdien geloof ik niet echt meer in de liefde, en ben dan ook bang dat als ik op hem verliefd wordt dat hij mij hart zou breken. Maar ik moet nu echt stoppen met piekeren, en gaan slapen, en dan hopen dat ik morgen weg mag uit het ziekenhuis. Naar weet ik veel wat.
______________________________________________________________________________________________________________________________

Was het een leuk stukje? Zo ja reageer dan, want dan weet ik dat

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen