Foto bij Het Ongeluk

Scarlett is er bij tijdens een ongeluk waar haar ouders zijn aan overleden. Haar zusje Daisy ligt in coma door het ongeluk maar zal ze wel uit de coma komen. Gelukkig is er niks met haar andere zusje Ashley aan de hand. Maar ze moeten naar een weeshuis, en ze wordt gescheiden van der zusjes wat ze dus helemaal niet wilt. En wat nou als tijdens het ongeluk de ouders van de jongen die je het meest haat overlijden. En je toch opeens heel veel medelijden met hem krijgt.

Proloog

Samen met mijn ouders en mijn twee zusjes Daisy (12 jaar) en Ashley (8 jaar), zijn we op een feestje.

"hey" zegt iemand tegen mij. ik draai me om en kijk dan naar een jongen die er echt heel leuk uit ziet, ik verdrink bijna in zijn mooi blauwe ogen. Maar zeg dan snel "hallo" tegen hem. "Wat is je naam" vraagt de jongen "ik heet scarlett, en jij?" vraag ik hem. ïk ben samuel" zegt hij dan. "Hoe oud ben je?" vraag ik aan hem. ïk ben 17" zegt Samuel ën jij?" , ïk ben 16" antwoord ik terug. "Zullen we gaan dansen?" vraag ik aan samuel, "ja leuk antwoord hij terug". Na een tijdje te hebben gedanst ben ik een beetje moe geworden en Samuel ook dus gaan we even wat drinken halen. Daar zie ik mijn zusjes met elkaar spelen, ik loop naar ze toe en zie dat ze moe zijn. ik vraag aan mijn ouders of we naar huis mogen gaan want Daisy en Ashley zijn moe. Ze zeggen dat ze het goed vinden en gaan nu alleen nog even gedag zeggen. Ik loop naar Samuel toe en zeg dat ik naar huis ga. We wisselen nog even nummers uit, en dan ga ik naar mijn zusjes toe en loop ik naar de auto. Waar mijn ouders al staan te wachten.

We rijden in de auto van mijn vader terug naar huis. mijn zusje zijn aan het kletsen samen, maar ik luister er niet echt naar. Ik zit meer voor me uit te staren.Todat ik opeens een auto heel hard op ons zie afkomen rijden, ik roep nog heel hard "kijk uit papa!!!!". Maar het is al te laat ik hoor een hele harde knal en schiet naar voren. En we vallen van de berm, een andere auto die ook is geraakt valt ook van de berm en komt op ons af. Ik hoor een hele harde knal de auto komt tegen ons aan en de auto van ons ligt op zijn zij. Ik voel dat mijn zusjes mijn kant op vallen en hoor dan een harde bonk tegen mijn hoofd, ik val met mijn hoofd tegen de auto, en probeer wakker te blijven maar het lukt niet en alles word zwart voor mijn ogen.
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Lijkt het je een leuk verhaal, reageer dan want dan weet ik dat!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen