Foto bij 059- Ella

‘Ella! Molly! Did you like it?’, vraagt Perrie backstage achter het concert.
‘Perrie, it was outstanding!! Seriously!’ roep ik uit van enthousiasme. Molly stem in.
‘It was so amazing!! Best night of my life!’
‘Happy you liked it’, lacht Perrie,’ ready to meet the girls?’
‘I’m kind of nervous, is that normal?’ vraag ik Perrie en onrechtstreeks ook Molly. Het is echt een droom die uitkomt. Ik leef al in een droom, volgens de meeste meisjes, maar ik blijf een tienermeisje die haar idolen gaat ontmoeten.
‘They won’t eat you’, lacht Perrie.
‘I may hope so!’ roep ik verontwaardigt uit. Molly kan amper haar lach inhouden om mijn nerveuze gedrag.
‘Molly, why aren’t you nervous?’
‘Well, since I met you, I met so many celebrities that it’s kind of normal to meet them,’ legt ze nogal ingewikkeld uit. Ik trek mijn schouders op en duw tegen Perrie haar arm.
‘C’mon, bring me to the girls! I want to meet them!’ we volgen Perrie naar een deur waar in grote letters “LITTLE MIX” op staat. Perrie opent de deur en laat ons binnen. Jade, Jesy en Leigh-Ann zitten te babbelen en uit te rusten na de show.
‘Girls, this is Ella and her friend, Molly’, stelt Perrie ons kort voor.
‘Hi Ella, Hi Molly’, zeggen ze allemaal in koor. Vervolgens staan ze op om ons een knuffel te geven.
‘Ella, Perrie told us so much about you. I think almost everything she knows about you’, zegt Jade als we ons neerzetten.
‘Good things I hope’, lach ik.
‘Only good things, I start to believe you are perfect’, lacht Jesy.
‘And Molly was told about too, I believe’, mengt Leigh-Ann zich in het gesprek.
‘Yes, I told you about her, remember?’, komt Perrie tussen,’ She is the girl with the store where Ella works.’
‘Oh yeah, the one without a boyfriend in the band’, herinnert Jesy het zich blijkbaar weer.

‘Liam? Dad? I’m home!’ roep ik als ik thuiskom. Ik loop door naar de woonkamer.
‘Oh babe, how was it?’ vraagt Liam als ik een zoen op zijn lippen plant.
‘Amazing! Really! And guess what? I have their phone number! From every single member!’
‘Wow, I must be proud at my daughter,’ lacht papa,’ her best friends are all famous.’ Ik lach en laat me in Liam’s armen vallen.
‘Oh babe, before I forget, there is a letter for you, from Jas…’
‘Jasmien’, onderbreek ik Liam als ik rechtspring en naar de keuken spurt.

Lieve, lieve Ella
Herinner je me nog? Je beste vriendin, Jasmien uit België? Ik heb niets meer van je gehoord sinds je weer in Engeland bent. Ik begin al te denken dat je me vergeet, met al je vrienden daar om je heen. Ik vergeet je niet. Integendeel. Ik hoorde dat je pa ook naar Engeland is verhuisd? Toch iemand die je een beetje in de gaten houdt. En nu moet je niet meer alleen het huishouden doen, ook al hielp Liam daar waarschijnlijk mee. Ik hoop snel van je te horen, Ella.
Liefs Jasmien
XOXO


Ik voel me schuldig. Ik was Jasmien inderdaad vergeten. En ik was in België ook niet bepaald vriendelijk tegen haar. Ik besluit onmiddellijk terug te schrijven. Terwijl Liam en pap in bed kruipen, zet ik me in de keuken. Ik zucht diep en begin te schrijven aan iets wat een lange brief moet worden.

Allerliefste Jasmien
Het spijt me zeer erg! Dat ik onvriendelijk was in België, dat ik zonder afscheid te nemen weer naar Engeland vertrok en dat ik niets meer van me liet horen. Het spijt me zeer, zeer erg! Ik heb je enorm veel te vertellen dus dit zal een lange brief worden… Eerst en vooral het goede nieuws of al het goede nieuws. One Direction’s nieuwe album doet het supergoed en het release feestje was dan ook enorm leuk. Maar jij hebt er niet veel mee dat ik bluf over dit beroemde mensen gedoe. (Dat was een grapje btw). En dan nu het aller, allerbeste nieuws: IK HEB LITTLE MIX ONTMOET!!!! Perrie kende ik dus al, want zij is Zayn’s vriendin. En één van mijn beste vriendinnen. En dankzij haar ontmoette ik de andere meisjes. Het was zo leuk! Ze zijn zo down to earth en ik heb hun nummer! Als dat niet awesome is! Voor de rest is alles hier goed (vriendinnen, Liam, de jongens…). Je hebt inderdaad gelijk dat pap hierheen is verhuisd. Maar de reden weet je waarschijnlijk niet… dat is nu minder goed nieuws, en dat is sterk afgezwakt. Pap heeft ALS. Ik weet niet of je dat kent maar dat is een dodelijke ziekte. Pap heeft nog een tweetal jaar te leven. 2 jaar, Jasmien! 2 jaar. En dan ben ik mijn papa kwijt, mijn beste vriend… Ik weet niet hoe ik dat ga doen, Jasmien. Ik weet dat ze hier allemaal voor me zullen klaarstaan als het zover is en ik weet dat het nog 2 jaar ver is, maar ik kan het niet aanvaarden. Niemand weet dat ik er zo hard vanaf zie. Ik hou me sterk tegenover pap, maar ik kan me niet eeuwig sterker voordoen… Ik wou dat ik er iets aan kon doen…
Groetjes je niet-zo-goede-vriendin-want-ze-vergeet-je-namelijk
XXX

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen