Foto bij 14

willen jullie een keith pov? Of iemand anders, zoals Arceli of Moshe?
Ik twijfel namelijk..
Of zelfs Bryant, met zn monsterslak XD. Dieren passen bij de mensen, dus Bryant is traag en irritant XD.
Wat voor een dier krijgt Keith, of krijgt hij er geen. Wat denken jullie? Dezelfde vraag over Sophia.
Ik weet al wel wat ze krijgen, als ze al wat krijgen, maar ik vindt het leuk om jullie mening te horen.

Zeg me even als de Roze bubbels gaan irriteren. Ikzelf ben er al even gestoord van geworden als Sophia. Ik kan haast over niks anders schrijven, ze zijn gewoon zo catchy :D

Oh en btw people: "Reacher said nothing." Heeft er totaal niet mee te maken, maar ik zie het staan op mijn muur en Jack Reacher is awesome. En agree nou niet met mij als je alleen de film hebt gezien. Lees de boeken verdmme, veel beter. Alhoewel, dat stuk met de achteruitrijd auto in de film was wel awesome! En er was al eerder een film, Bad luck and trouble, en die leek mij vee awesomer, maar nou juist die is geboycot... :'(

Vonden jullie de hamerhaai nog niet schattig genoeg. Beware of de schattigheid van Fenneks:$

Als je geen gezeik over muziek wil lezen, sla de spoiler over. Noem het gerust een hele speech, maar dan geschreven.
Weten jullie nog muziek die ik moet downloaden, voor mijn birthdayparty. Die ik btw samen met nmijn bff en PurpleCloud vier! Alles is welkom, alhoewel liever geen 1D of JB. Dat download ik toch niet. Sorry directioners en beliebers, maar al die muziek klinkt een beetje hetzelfde enn ik ben niet het type dat gaat fangirlen, alleen om de band...
Maar dus over die b'day party: ik en mijn bff gaan de muziek verzorgen en me likes that. Ik heb een nogal brede smaak qua muziek. Oh btw, klop ook niet aan met nederlandstalige muziek. Ik vind maar weinig nederlandse muziek leuk. Soms is het wel ok, maar niet voor lang, het gaat veel sneller vervelen dan engelstalig. Maar Amin van Buuren en Afrojack, maken wel gewoo awesome muziek. Jaja, dat is dan ook te verwachten als ze in de top 10 van beste dj's ter wereld staan. Even verder over die top 10. SKRILLEX STAAT ER GEWOON IN!!! TAKE THAT DUBSTEPHATERS! Skrillex is fucking awesome. Als je hem niet kent, shame on you!
En David guetta staat er natuurlijk ook in. Hij is ook gewoon fucking vijf dagen jonger dan mijn moeder... Maar zijn muziek is awesome!
Avicii ook, nog een keer natuurlijk. En wat blijkt, hij heeft gewoon twee fucking pseudoniemen waarvan een Blessed heeft gemaakt. Ik keek echt zo van: "OMG nee, echt, me love u avicii." toen ik dat las.
Verder staan er nog drie andere nederlandse dj's (naast Afrojack en Armin van Buuren) in de top 10, waaronder Tiësto en Hardwell. Die andere heet Dash Berlin, had ik nog nooit van gehoord, jullie wel?
Ik hoorde dus echt van nieuwe dj's toen ik de top 10 opzocht op wikipedia. Ooit van Deadmou5 of Above & Beyond gehoord? Ik niet, maar dat kan ook er aan liggen dat ik vroeger alleen maar vage muziek luisterde en pas de laatste jaren echt normale muziek.
Ok, nu hoofdstuk SHM. Als je niet weet wat dat moet betekenen, nog ee keer shame on you. Swedish House Mafia, of course. Ook al zijn ze uit elkaar, ze hebben geweldige muziek geproduceerd. Denk aan: Save the world, Don't you worry child, Greyhound, Antidote en One(your name). Die laatste moet ik nog downloaden! Shame on me.
Hoofdstuk rap. Een woord. Macklemore. Oh, vergeet ik Ryan Lewis weer eens. Ze maken die muziek samen, dus ik noem Ryan Lewis ook altijd. En denk nou niet dat Macklemore en Ryan Lewis alleen Thrift shop en Can't hold us hebben gemaakt. Persoonlijk raad ik Same love( over de rechten van Homo's in amerika, heel mooi), Victory lap, Thin line en Jimmy Iovine (eerste letter van de achternaam is een hoofdletter i, geen kleine L)
Dan komt nog mijn oude muzieksmaak, die nog steeds wel leuk is. Krezip (uit elkaar), Jaqueline Goveart (ex-leadzangeres van Krezip) en Ilse DeLange. Ook allemaal leuke muziek. Vooral de wat oudere en minder bekende nummers van Krezip (Let it go, Get it on, I'll be gone en Why do I). Ilse deLange's oudere muziek is beter dan haar depri muziek van nu, ze is depri want haar vader is overleden. Jaqueline's eerste (en enige) album was erg leuk, maar er is nog niks meer, dus kom op met dat album Jaqueline!
Ik denk dat ik al genoeg gezeurd heb over muziek. Als je dit hebt gelezen verdien je een pluim. *sarcastische stem: "Wooooow, een pluim, ik wil niks anders"*Ik denk dat er nog zo'n tekst komt bij t volgende hoofdstuk, want ik ben hier veeeeeel vergeten


Sorry dat ik al zo lang niet meer heb geschreven, was bezig met verhalen lezen en met het schrijven van mijn andere verhalen. Ik ben ook bezig met een verhaal samen met mijn vrienden. Ik breng jullie op de hoogte als het online staat! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen