Met een witte wolf pluim kwam een krijger te voor schijn die zijn gezicht niet liet zien . Arok oude vriend lang geleden .
Weet het mijn vriend . Maar hier is vuur eiland moet jasaad zijn . Weet jij waar ? Hij heeft er maar 1 op dit eiland en dat is ? In de vulkaan . Ik had gelijk . Dit zijn ? Ow arok draait zich om en hij verween weer . Ryne en neife ! Julie moeten naar binnen . Waarom ? Julie gaan de vuur steen halen die julie beschermt tegen vuur . Oke kom je ryne ? Ja . AroK jij blijft hier . Ryne hou met hand vast . Deze vloer is stuk . Bij elke stap valt er wel een steen . Ryne viel door het gat bij de laaste steen . Neife trekte haar naar boven . Bedankt hoe kan ik jou ooit bedanken . Met nu achter je te kijken . Ryne draaide haar om en zag de steen EN malfidor er staan . Jij zei da hij dood was . Was hij ook . Denken julie nu echt dat ik zo makkelijk te pakken ben !!!sukkel!!! Wow ! Wat is er ryne ? Heb en dejavu . De ridder richten zijn zwaard op ryne . en een grote vlam vloog uit het zwaard . Neife duwde ryne aan de kant . Hij richten het zwaard op neife . Ryne pak de steen snel ! Ryne liep zo snel mogelijk . Hij schoot een vlam naar ryne . Ryne liep er onder door . En pakte de steen . Hij schoot weer . En kracht veld liet het vuur rond ryne gaan . Hij bleef schieten . Neife pakt de malfidor lang achter en wou hem op de grond krijgen . Ryne kwam uit de vlammen gelopen met het zwaart op de ridder gericht en stak recht door het hard van de ridder . De ridder lag op de grond . Ryne wou de help af doen . Maar neife hier haar tegen . Waarom ? Je gaat nooit meer slapen als je zijn gezicht hebt gezien ! Het is geen tijd voor grappen ! Het is ge… maar het was te laat . Ryne had nog nooit zo iets gruwelijk gezien . Vel afgetrokken verbrand neus weg je zag schedel . Ryne nam het zwaard en gingen weg . Ryne gaf de steen aan neife en het familie zwaard . Hier jij krijgt de spullen . Neife pakt ryne vast en gaf een teken van liefde . Ryne duwde hem weg . Neife daar is geen tijd voor . Neife lachte . Ze waren aan de deur opening . Ze keken rond voor arok maar geen arok . Een vleermuis vrouw viel hen aan .
Wij komen in naam van bellatrix om julie te doden . Waar is arok . Arok !!! Die is veilig op weg naar jasaad . Op dat schip daar . Oh nee arok . Wat zij julie ? Wij zijn demorens het leger van belletrix . Ryne richte het zwaard op ze demorens en schoot voor op ze . 1 bleef 1 het vuur en de ander nam neife beet neife lied het zwaard en de steen vallen . Het bos brande hevig . Maar ryne kon niks doen want ze had neife vast maar opeens lied ne neife recht naar beneden vallen ryne moest toe kijken hoe hij terecht kwam op de rosten ryne was woedend . Ze kwam nu op ryne af lang achter jij zal mijn niet krijgen gij takkewijf ! Ryne draaide haar om en schoot recht naar haar vuur . Ze viel neer in het zand ! Ryne wist dat ze nog leefde dus stak ze door haar hard het zwaard van haar vader . Ze moest kiezen of wel de bood volgen en de schuilplaats vinden of wel naar neife gaan en afschijd nemen . Maar 1 ding weten we zeker . Ryne staat er deze keer alleen voor ……………………………………………

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen