Foto bij De ontknoping deel 1

De roze vonk vloog verder rond . Bij de cel van dillen.
Wat doe ik hier . Jij mijn jongen zal jou leven geven om mij te redden en ik zal dan weer terug keren en dan ben ik niet te stuiten . Het rare gedaamte verscheen . Meester bellatrix is er voor u . eindelijk . De roze vonk en het gedaamte verween .
Bellatrix ! Dag meester . Oh jij bellatrix . Mag jasaad zeggen .
Wat wil je jasaad ? Arok is weer terug . Arok !!! Jha bellatrix de draak die jou leger doden samen mijn merkus . Merkus hij is dood het ik gehoord ? Ja . Maar nu arok nog . Ik zorg er voor datarok het niet haalt dat zweer ik . Arok ! Arok word wakker!
Nou dat werd wel tijd . Voor dat wij vertrekken . Wat was dat met de feniks en die ridder ? Jij schoot een soort van energie wat was dat ? Dat was een dragon energie elke draak heeft er 1
Dat is zo . Waarom . Elke draak word er mee geboren . Buiten de slechte draken die hebben het niet ! En jasaad wie is dat ?
Dat is de gene die jou broer heeft . Ryne schrok van wat arok zei. Weet jij waar hij zich begint dat weet niemand . Ik heb lang gelden jasaad zijn lichaam doen verloren gaan door the flame
De flame ? Ken je dat niet de orde van de vlam . Nee .
Jasaad zit er achter aan hij wil de vlam hebben . Waarom ? Om weer te leven maat iemand moet zijn leven geven en ryne jou broer is het offer . Wat ?! Dan moeten we verder ! Ja nu meteen
Ryne zette alles op alles en ging direct op arok zitten en ze gingen verder . Daar is het huis !!! Arok land achter een heuvel . Ryne ging alleen naar de zoon van merkus . Ryne kwam de heuvel om zag De oorlogpraters uit het huis komen . Spijtig genoeg zagen ze haar . En vielen haar aan . Ryne nam haar zwaard en vocht verder ze was uit geput . 2 van de 9 waren dood . Ze viel neer . Ze voelde opeens de pijn weer in haar nek . Arok vloog opeens tussen ryne en de oorlogpraters arok spuwde vuur in 1 klap waren ze dood . Ryne ryne ??? Gaat het ? Je … wat ? Je zei ryne en niet meiske . Oh nee het huis . Is in brand gezet snel arok doe iets . Wat kan ik doen ik ben een draak !!! Ryne ging naar ginne en zocht naar merkus zoon . Kuch kuch ryne kreeg veel rook binnen ze kwam naar buiten . En ? Niks ik vind niemand !!! Opeens kwam een jonge man de hok rond mijn huis !!! Wat doen jullie met mijn huis wat hebbe jullie gedaan ?
Deden wij niet waar oorlogpraters . Bent u de zoon van merkus ? Vroeg arok . Ja waarom . Ryne vloog rond de nek van zijn zoon . Hoe noemt u?ik noem neife . Neife merkus is gedood in de oorlog . Ow ja ik zag mijn vader niet vaak dus ik ken hem niet zo goed . Ik woonde bij mijn moeder . Wat willen julie van me . Mijn broer dillen is mee genomen door jasaad en malfidor .Malfidor !!! Die rotzak hij doden mijn familie met zijn draak.
Malfidor is dood . Arok doden hem . Wat u draak . U doden malfidor . En zijn draak . Met de dragon energie . Ryne !!! KAN JE EVEN JE MOND HOUDEN !!! Ik zou zelf ook iets willen zeggen .neife jij moet mee . Naar de volgende bestemming . En waar is dat ? Ryne waar is dat ? Ik weet het is . Ryne kreeg de nare visioen bij de deur de vulkaan . Ryne alles oke . Neife pakte ryne vast . Een vulkaan . Daar moet dillen zijn . Nee ik weet wat jij bedoelt . Wat dan ? Meldor woont daar . Dat lijkt wel op malfidor . Ja dat is zijn broer hij werte samen met jasaas hij weet elke schuil plaats van jasaad .dan moeten wij naar die meldor . Neife en ryne sprongen op arok en vlogen naar vuureiland . Arok stopte aan een ingang van een grot . Meldor !!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen