heeiii sweeties,
hier een stukje wat weer een keer door ons samen is geschreven!
ook is dit het eerste stukje vanuit Rein! wat vinden jullie ervan?

laat maar een reactie achter, en vertel maar wat je denkt van het verhaal, goed en/of slecht!

oja en laat maar weer weten wat jullie denken dat er gaat gebeuren, vinden we leuk=)

xoxo ons

Puck heeft net de kamer verlaten om even vlug haar pyjama aan te schieten. Als Daan ook niet veel later weg loopt. Nils en ik kletsen een beetje en hebben het nog over de film. '' huh, waar zijn Puck en Daan?'' vraagt Owen terwijl hij de deur open maakt. Ik en Nils kijken elkaar even aan. Ik haal diep adem en zeg '’ik heb geen idee, Puck ging even haar pyjama aan trekken op de badkamer, en niet veel later liep Daan ook de kamer uit'' Ik zie Owen wit weg trekken en zodra de deur dicht is zeg ik ‘’ oh god, dit gaat niet goed’’ Nils knikt en hij probeert te verstaan wat Owen zegt. Maar na een par tellen kost dat niet meer zoveel moeite, want Owen begint te schreeuwen. ‘’oohh, dit is niet best…’’ zegt Nils droog. Ik probeer mijn lach in te houden, wat niet echt lukt, mijn lach in houden op serieuze momenten is nooit mijn sterkste kant geweest… We horen Owen de trap afstormen en Daan komt binnen. Hij zucht diep. ‘’Waar is Puck nu?’’ vraagt Nils lichtelijk bezorgt. ‘’nog op de badkamer, maar ik denk niet dat het een goed idee is als ik nu naar haar toe ga’’ krijgt Nils als antwoord. Ik besluit om naar haar toe te gaan terwijl Daan zich languit op bed laat vallen.

Ik maak de deur voorzichtig open en zie Puck hopeloos tegen het bad aan zitten. “gaat het een beetje?’’ vraag ik zachtjes. Ze knikt, maar al snel stromen de tranen over der wangen heen. Twijfelend ga ik naast Puck op de grond zitten en sla een arm om haar heen. Ze kruipt iets dichter tegen me aan en zeg dan, “het komt wel goed, Owen komt er wel over heen en dan gaat hij inzien dat hij verkeerd zat..”. ik stop even met praten en bedenk me dan, wacht zat hij wel verkeerd? En besluit het toch maar even te vragen. “tenminste hij zat verkeerd toch of?”, ze knikt snel en zegt dan, “ja hij zat verkeerd, ik en Daan stonden gewoon te kletsen en ik zei dat hij een goede vriend was en toen gaven we elkaar gewoon een knuffel net als ik Owen een knuffel geef!” Op de een of andere manier voel ik me toch een beetje opgelucht nu ze dit zegt. Ik begrijp alleen niet helemaal waarom Owen nou zo boos werd, ik bedoel als zij toch samen gelukkig zouden zijn, dan zijn ze dat toch?

Ik hoor gelach op de overloop en zie Puck en Owen door de deur komen. ''Alles weer goed neem ik aan'’ ik krijg een vrolijk antwoord van Puck terug, dat bevestigt dat alles weer helemaal in orde is. Als Owen en Daan weg zijn, om het waarschijnlijk uit te praten, zit ik gezellig met Puck en Nils te kletsen. We horen Daan nog net de woorden ‘’het is al goed’’ zeggen. We wisselen in stilte wat blikken uit en sluipen dan zachtjes naar de deur. Als we ze niks meer horen zeggen zwaai ik de deur open en roepen Puck en Nils ''GROEPHUGG!!!" en we schieten met zijn 3en in de lach.
We hebben de bedden verdeeld en ik lig tussen Nils en Puck in. We kruipen onder de dekens en ik lig op mijn zij. Na een paar minuten voel ik iets onder de slaapzak trillen. Ik besluit om en kijkje te gaan nemen, dus ik kruip uit mijn slaapzak en verdwijn er vervolgens weer terug in met mijn hoofd als eerst. Terwijl ik onder in de slaapzak ben hoor ik Owen roepen ‘’REIN, Wat the fuck ben je aan het doen?!’’ en ik hoor een lach bui. ‘’Ik zoek mijn telefoon oke!’’ en weer hoor ik allemaal gelach. Als ik dan eindelijk mijn telefoon heb gevonden ga ik weer uit mijn slaapzak, iedereen kijkt me aan. Ik ga weer normaal in de slaapzak liggen en open whatsapp. Ik zie dat Nils me heeft gewhappt, wat mijn telefoon deed trillen. ‘’je weet dat je naar Puck aan het staren bent hea!’’ lees ik. Ik kijk even naar Nils en glimlach. ‘’thanks bro!’’ zeg ik net iets te hard, waardoor iedereen ons vragend aan kijkt. “whatssup?” vraagt Owen en kijkt me vragend aan. “uhh niks hoor” zeg ik en ik word een beetje rood. “het zal wel, ik heb geeeen zin in nog meer drama dus ik ga niet verder vragen” zegt Owen dan en zucht. Ik kijk een beetje opgelucht naar Nils, dit hoeft niemand te weten, ik wil niet zo’n ruzie met Owen als Daan net had met hem. Maar wat is dit, waarom staarde ik naar Puck?

Reageer (5)

  • SlytherinQueen

    nieuwe abo en super leuk!! x

    1 decennium geleden
  • xSuzannne

    Is het raar dat ik helemaal dubbel lig bij het beeld in mijn hoofd van Rein die ondersteboven in zijn slaapzak zit?
    Hahahahaha super leuk, snel verder!

    1 decennium geleden
  • Isaaatjeeee

    maak het niet zoo spannend G,
    straks krijg ik nachtmerrie's :''')

    1 decennium geleden
  • KusxJanneke

    Anne dat llatste stukje maakt het helemaal af *thumbsup*

    kom ik thuis, vraagt mama waarom ik zo rood ben. ik zo "oohh ben ik rood?" mama knikt zeg ik weer "oh waarschijnlijk.omdat ik bij anne de tuindeur heb gemold en toen helemaaldubbel.lach... HAHAHAH

    Xx

    1 decennium geleden
  • MS123456

    Oeoeeehhhhh spannend!!! Hahahahaa xx
    Snel door
    Super leuk stukje weer
    Ik had een vraag mag ik misschien een rol
    In je verhaal? Als vriendinnetje van Daan ofzo?
    Of van wie dan ook?
    Alsjeblieft lijkt me super
    Je kan zo goed schijven!
    Daarom wil ik graag in je verhaal!!
    Dikke kus Fien! Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen