Foto bij in your arms, I feel save [009]

Mijn hoofd leg ik tegen Harry's schouder waarna hij zijn hoofd tegen de mijne laat leunen. Eventjes giechel ik. Zijn krulletjes kietelen tegen mijn gezicht aan. Harry maakt een vertederd geluidje. Ik voel hoe mijn wangen lichtjes beginnen te gloeien. Snel draai ik mijn hoofd terug naar de film die trouwens behoorlijk eng is maar... ik heb dan ook nog nooit z'n film als deze gezien.

Het einde van de film nadert. Ondertussen ligt mijn hoofd veilig verborgen in Harry's hals. Dan hoefde ik de enge dingen niet zo erg te zien. Een kleine gaap verlaat mijn mond. 'Moe?' Fluistert Harry vragend in mijn oor. Er gaat een rilling door me heen maar het voelt niet vervelend. Ik knik toegevend. 'Awh... blijf maar lekker liggen.' Zegt hij liefjes. Even glimlach ik en sluit mijn ogen. Voor de zekerheid trek ik de capuchon nog iets beter over mijn hoofd en dommel dan langzaam weg. Automatisch begin ik heel zachtjes te spinnen.

Harry Styles Pov


Rustig streel ik met mijn vingertoppen over Louis' rug terwijl ik naar de televisie kijk. Het einde is best saai. Even kijk ik rond. Liam ligt half te staren en Niall en Zayn zitten dicht tegen elkaar aan naar de televisie te kijken. Als de aftiteling over het scherm rolt druk ik de televisie uit. Liam gaapt en staat op. 'Willen jullie wat drinken?' Vraagt hij en ik knik eventjes. 'Doe maar pepsi,' mompel ik. Zayn en Niall roepen ook wat ze willen drinken. Voorzichtig til ik Louis op en breng hem naar mijn slaapkamer. Ik slaap dedsnoods wel op de bank. Ik sla de deken weg en leg hem neer. Opeens trekt een zacht geluid mijn aandacht. Ik frons eventjes. Het klinkt een beetje als gespin. Mijn gefrons word erger. Waar komt dat vandaan? Ik ga naast Louis zitten. Het geluid klinkt harder. Nee.. Louis kan niet.. Voorzichtig breng ik mijn hoofd naar hem toe. Het komt duidelijk bij hem vandaan. 'Wat...' mompel ik verward. Mensen kunnen niet spinnen.. Ik verbeeld het me vast! Voorzichtig trek ik mijn hoodie bij hem uit en leg hem over mijn stoel. Net als ik hem wil toedekken zie ik twee drie hoekjes in zijn haar. Wat is dat?' Ik buig me meer naar hem toe en streel door zijn haar. De driehoekjes komen meer omhoog. Mijn ogen worden groter. Dat... zijn.. kattenoortjes..

Reageer (7)

  • FxckNiall

    Askdhjfhfkjhfsdjkhdjk!

    1 decennium geleden
  • OhSnapItzMe

    aaaaaargh cliffhanger

    1 decennium geleden
  • Janeee

    Hahahahahahah geniaal verhaal dit! Mijn abo heb je! (:

    1 decennium geleden
  • nuzzlenarry

    nooooo, cliffhanger

    1 decennium geleden
  • SocialCxsualty

    oh nee
    ik hoop dat Harry hem nu niet gaat haten ofzo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen