Heeii,,

Hier weer een stukje (:
Morgen school feest.. PARTYYY haha :P
Gaan jullie dit weekend nog iets leuks doen??
En trouwens Isa, creabea reactie HAHAHA :p :') loveyouu

Oja en hoe denken jullie dat het verder gaat?/


Kus'x Janneke

Wat erg dat Puck dat dacht. Ik schrik er zelfs een beetje van. Hoe zou ze nou kunnen denken dat zij mij kwijt zou raken door de jongens. Ik zou haar echt nooit laten vallen, maar dan ook nooit. Het lijkt wel of ik met stomheid ben geslagen, het enige wat ik uit kan brengen is " dat wist ik niet..." " komt omdat ik je het nooit verteld heb..." Hoor ik zachtjes uit pucks mond komen terwijl ze naar beneden kijkt.

Ik kan maar niet slapen. Ik draai mij nog maar een keer om. Een diepe zucht komt uit mijn mond. Ik had eigenlijk niet in de gaten dat het mij zo raakte, dat van Puck. Ik bedoel, je kon niets aan haar merken en normaal hebben we ook geen geheimen voor elkaar. Hopelijk is, ofnouja was, dit haar enige geheim. Na lang peinzen en piekeren voel ik mijn ogen leden zwaarder worden.

Ik hoor mijn slaapkamer deur opengaan en ik zie Daan de deur open maken. 'Goedemorgen' zegt hij terwijl hij weer terug zijn bed in kruipt. Het is 9'OO en ondertussen is Nils ook wakker geworden. We kijken alle 3 tegelijk naar Rein en Puck die vredig naast elkaar liggen te slapen. Ik kijk even naar de jongens en dan weer terug naar Rein. Daan kijkt mij met een grote grijns aan. Hij staat op en loopt mijn kamer uit. Nils word vragend door mij aan gekeken. Volgens mij denken wij allebei hetzelfde "wat is hij doen?" Niet veel later komt Daan terug met een groot glas water. Gelijk weet ik wat hij van plan is. Nils en ik schieten in de lach. "3, 2, 1" zegt Daan en dan giet hij het glas over Rein heen. " AAAAAAAAAAAAAH" is de eerste reactie die we krijgen. Wij liggen met zijn 3en helemaal strak als we rein met een klets nat gezicht rechtop in zijn bed zien zitten. Puck is ondertussen ook wakker geworden en kijkt ons geïrriteerd aan. " hier word ik wakker voor?" Vraagt ze boos. "Mijn hempje is ook helemaal nat" roept ze " DAAAAAAANN" ze springt op uit haar bed en rent achter Daan aan die al weg is gerend. Nils, rein en ik zitten nog lachend op mijn kamer als Daan en Puck weer binnenkomen. Op Daan's shirt zie je een natte afdruk, ik gok dat Puck hem een extra dikke knuffel heeft gegeven waardoor hij ook nat is geworden. Puck loopt nar mijn kast en trekt er mijn MainStreet trui uit. Hij is veel te groot want de letters 'MainStreet' staan zo ongeveer op haar buik terwijl die bij mij op mijn borst staan. Het geeft een grappig effect waardoor ik moet lachen. "Wat?" Vraagt " niks " antwoord Nils die door heeft waarom ik moet lachen "kan gewoon!" Roept Puck vrolijk. We lopen allemaal naar beneden in onze pyjama om te ontbijten. Rein heeft een lange pyjama broek aan met een wit shirt, Nils en ik hebben allebei een lange trainingsbroek aan met een shirt en Daan heeft een voetbalbroekje met ook een shirt aan en Puck loopt nog steeds in mijn trui met haar Batman broekje aan. We creëren volgens mij een best grappig gezicht want als we beneden komen loopt pap ons te gemoed en schiet in de lach.

Ik zet de ontbijtborden in de vaatwasser terwijl de jongens een beetje aan het kloten zijn en Puck de spullen terug zet in de kast. Popular song van Mika en Ariana Grande galmt door de keuken vanuit Puck haar telefoon die op het aanrecht ligt. Ik strek mijn arm uit naar Puck en ze neemt de telefoon over. De jongens nemen Puck haar taak over. Een diepe zucht komt uit Puck haar mond waardoor we alle 4 naar Puck kijken, ze draait zich om en zegt " ik ga dat nu toch niet zeggen als ze naast me staan" Rein Nils Daan en ik kijken elkaar vragend aan. Het gaat sowieso over ons. Maar met wie is ze aan het bellen??

Reageer (3)

  • JanineL

    Snel door!!!

    1 decennium geleden
  • MS123456

    Ja snel door'!!! Zxxxx

    1 decennium geleden
  • Isaaatjeeee

    SOWIESO FKING CREATIEF!! <3 MAAR WANNEER KOM IK NOOUUU? OF BEN JE MET MIJ AAN HET BELLEN? NIET ZOO STIEKEM DOEN DOOS EERST ZEG JE, JA JIJ KOMT, MAAR NEE HOOR, NIKS NIET GEEN ISA :''( Maar wel SUPER verhaal hoor schatties <33 ANNE SCHIET OP, IK WIL VOLGENDE DEEL LEZEN!!!!! ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen