Foto bij Waarom ik...

Hoofdstuk 1 :) foto is van 'jayden' ;)

Het was Zondag, morgen moest Eva weer naar school. Ze vond het maar helemaal niks... Ze had geen vrienden en werd gepest, en werd elke dag uitgescholden van: "Je bent lelijk!” of:" Haha, zie haar dan! Ik heb nog never zo’n lelijk wijf gezien!" Ze had ook een paar jongens in haar klas waarvoor ze heel bang was, die sloegen haar vaak in elkaar... en dat deden ze keihard.. maar als ze het tegen iemand zou zeggen zou haar iets ergs over komen, dus ze durfde er niets van te zeggen en het werd alleen maar erger en erger.. Ze hadden laats een zakmes bij zich, ze maakten een snee in Eva's hand om een voorproefje te geven voor als ze het zou vertellen, eentje had een geweer bij zich, daarmee schoot hij op een meloen om te laten zien dat het echt was en ze was doodsbang.. nog banger dan normaal. Ze moet alles doen wat de jongens zeggen, anders heeft ze een probleem. Gelukkig had ze ook iets leuks om op uit te kijken! Het was eindelijk zo ver! Zaterdag gaat ze naar het concert van One Direction! Ze houdt van hun muziek, daardoor wordt ze weer blij, omdat ze zingen over hoe mooi je bent! En dan voelt ze zich weer blij en fijn.. Ze moest nu gaan slapen, maar dat kon ze niet, want ze was doodsbang voor morgen. Bang voor school, wat zouden ze nu weer doen. Dan hoort ze haar moeder aankomen. Ze doen dan alsof ze slaapt, anders merkt haar moeder dat er iets aan de hand is, ze slaapt al een week slecht. En Eva heeft geen zin in moeilijke vragen, misschien kan ze zich dan niet inhouden om het te zeggen! en dat wou ze echt niet.. toen haar moeder weer weg was besloot ze om muziek te gaan luisteren.. You don’t know you’re beautiful! zingt ze in haar gedachten mee. En ze valt in slaap

Eva p.o.v.

Volgende ochtend

de wekker gaat... Nee! Ik ben alleen al doodsbenauwd als ik er ook maar aan denk dan ik vandaag naar school moet!.. en ik begin zachtjes te huilen.. ik heb er echt geen zin in.. hoe ga ik de dag overleven! hellhuuup! ik ga na beneden en droog mijn tranen, voor iemand het ziet. ik ontbijt en ga daarna naar school. ik ga altijd zo laat mogelijk, maar op een of andere manier zijn ze me altijd te slim af, ze wachten een afstandje van me huis op me en fiets dan mee met me naar school, dan schelden ze zoveel. Ik ga maar school, dan zie ik wel als ze er zijn.

Als ik naar school fiets staan ze daar inderdaad weer... Waarom?! Ze komen op me af, en gaan naar me schreeuwen:

"hee! jongens! haha daar is ons watje!"

Ik moet bijna huilen van angst, maar als ik dat zou doen wordt het erger.. 1 keer uitgeprobeerd.. auw

“Goede morgen lelijkerd!”

"euhh.. hoi"

" Je bent echt een sukkel man!”

"Hee friends! we moeten even kijken hoe laat we tijd hebben om haar even in elkaar te slaan, want dat is altijd zoo gezellig!"

Ja.. echt zo gezellig.. grrr!

"Wat wil je wij, nu of na school?"

"kan ik ook kiezen voor nooit?"

"Helaas! die staat er niet bij!"

die jongens beginnen keihard te lachen...

"doe dan maar gewoon nu, dan ben ik er van af!"

"noouu, weet je wat! we doen het allebei!"

ik haat die zin...

"Goed idee Jay!!"

ze trekken me van me fiets af.. grr, ik wil roepen: Blijf van me af! maar als ik dat doe heb ik een probleem... auw.. de eerste klap, dat is altijd de openingsklap van zoals ik hem zie: ‘leider

“haha wijfie we beginnen net en je hebt al pijn? Dan komt er nog veel meer pijn!! "

dat had je me niet hoeven te vertellen, dat wist ik al lang... auw, eentje gooit me op de grond

"Hee lelijkerd!”

wouw, die was hard

"nou eigenlijk niet..."

"Hou je bek! Ik heb hem weer mee hoor!

hij pakte zijn zakmes uit zijn zak

"Nog 1 keer zoon opmerking, en je hebt weer een snee, allen dan wat groter, en het worden er dan 2, ik heb het bij een ander al uitgeprobeerd en zij ging keihard janken en gillen, ze is net als jou.. zoon wijfie! Je zou nooit tegen ons op kunnen, als je dat maar weet. Dit is de laatste keer dat ik je met dit bedreig, de volgende keer zou het VEEL pijnlijker zijn!"

"ik zeg wel niets meer.."

"Jawel maar je moet me gewoon niet boos maken!!”

"oké, ik zou doen wat je zegt"

"DAT is mooi.. lelijk ding!! haha"

ze gingen mee naar school, met een doodsbange ik en op school komt een groepje meiden aan, net als elke ochtend gaan ze me keihard uitschelden en dat soort dingen.. echt vreeslijk

"Hee Bitschiiieee!”

"hoi" zeg ik heel zacht..


"Praat eens wat harder!!"

"HOI" schreeuw ik naar haar

"Niet zo hard, ik ben niet doof man!” zegt ze lachend

ze heeft ook altijd iets te zeuren, dan loopt ze na me toe en geeft me keihard een schop en slaat me keihard en trekt aan me haren

"Nou, ik hoor dat de jongens je elke dag in elkaar slaan, nog even ga en ik ga naar ze toe en ik ga zeggen dat ze het wat harder moet doen, voor mij!"

"oké" zeg ik op een normale toon

"oké! dus ik moet nu direct al naar ze toe" zij en haar vriendin lachen keihard

"uh.. zo bedoelde ik dat ook niet!" de jongens kwamen weer aanlopen.. help

"Zoo meiden! lukt het met Lelijk ding!"

"Nee ze is een stom wijf!"

"ow, ben je niet zo aardig voor ze lelijke? Dat wordt het zakmes, dat weet je!"

waarom.. wat doe ik nou verkeerd!

"ehh...."

"Stotter niet! Anders wordt hij nog groter!!! je krijgt hem naar school, even dat je het weet! meiden, nu tevreden?"

"bijna, sla haar keihard hahah!!"

"IS goed schat!"

auw!

"Je moet door gaan tot ze jankt!”

ik geef niet toe haar wijf.. hij begint me keihart te slaan en te schoppen

"als je nu niet ga janken, krijg je er 4!"

"is 1 traan genoeg?"

"ja hoor!"

voor deze keer liet ik een traan ontsnappen

"Watje!" Schreeuwt hij en lacht

grr.. was te verwachten

"skat! nu blij?"

"Perfecto!!"

de bel verlost me.. de vakken zijn saai, ik krijg honderden briefjes van wat ik allang weet.. dat ik lelijk ben, en de jongens dat het grote sneeën gaan worden.. en dat het er gewoon 4 worden, omdat zijn 'schatje' dat zo nodig wilt.. ik zie er tegen op.. dan gaat de bel.. ik wordt tegen gehouden door de jongens.

Hij fluistert: "Ik moet nog wat regelen hier, niets vragen nu! je gaat buiten op het hek wachten, anders kun je iets heel ergs verwachten morgen!" ik zei zacht: "oké.."

best stom ik kan nu weg gaan, maar als ik dat doe kan ik iets ergs verwachten, ik wees maar trouw en doe wat hij zegt en ga daar wachten, na een kwartier komt hij naar buiten.

"haha, Je zit gewoon te wachten op pijn!! ook maar slim, anders had je een probleem!"

hij was alleen, de andere jongens waren al snel naar huis gegaan.. hij neemt me mee ik moet achter hem aan fietsen, we gaan naar een plek die ik niet ken en hij stopt en pakt zijn zakmes. Ik ben bang.. heel bang.. Hij trekt me van me fiets en hij zegt: "Je moet je arm stil houden, begrepen?! " oké wat gaat hij doen?! ik doe wat hij zegt, en hij begint te snijden, Aaauuuuww!!! Dit doet pijn! "Zoo dat was snij 1! Je jankt nog niet, dus deze mag wel wat pijnlijker!"

hij ging weer veder, deze duurde heel lang hij maakte eerst een klein sneetje, daarna deed hij net alsof hij een brood aan het snijden was en ik kon het niet meer inhouden en ik gilde:

"AAAAAAAAAUWWW!!!!!!!!!! DIT DOET ZO PIJN HOU ALSJEBLIEFT OP!"

"haha.. nee, deze doet dus pijn genoeg, ik was eigenlijk van plan om de volgende nog erger te maken!"

en ik barst in huilen uit, hij kijkt me aan en kijkt raar

"wouw.. dit is de eerste keer ooit dat ik je hoor huilen... “

ik stop met huilen.. hij gaat weer veder, hij doet het zelfde alleen dan gaat hij nog dieper. Ik barst weer in huilen uit en hij stopt even en begint me keihard uit te lachen.. waarom..

"Haha! Wees niet zo’n watje man! Nog 1!”

ik zeg maar niets, hij doet weer iets anders, wat weet ik niet, hij doet het heel langzaam, hij martelt me bij deze echt heeel erg.. ik huil nu niet, maar dat was geen slim plan hij ging schreeuwen:

"Je moet wel gaan janken he als het pijn doet?! Ik doe er gewoon nog 1tje! Wel gewoon janken he?

hij deed er nog 1.. deze was gewoon pijnlijker dan pijnlijk en ik begon het gewoon uit te schreeuwen.. hij ging lachen en zei:

" Dit waren ze! Nu nog de klappen!!”

"okee.. dus je bent nog steeds niet klaar.."

"Inderdaad! oja.. even dat je het weet, maak je me nog een keer boos, moet je iets voor me doen. wat zie je nog wel!"

de andere jongens kwamen en gaven mij me dagelijkse klappen.. auw. ik fiets naar huis,

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen