Foto bij Day 27

Heej mensjes,

De meiden bleven onverwachts slapen en daarom ben ik nu heel moe, nou eigenlijk niet..(okee dat was heel droog)
Ik heb de hele dag huiswerk gemaakt:( 3 stillevends getekend..

Xx

Scarlett Johnson

'Wat hebben jullie gedaan?' vraagt Liam en kijkt overal om zich heen. 'We waren meel..ig' zeg ik droog en Louis en ik beginnen weer keihard te lachen. 'Meelig' herhaalt Louis lachend. Als Louis en ik weer een beetje bijgekomen zijn kijken we Liam sirrieus aan. 'Gaan jullie maar douchen, dan ruimen wij het wel op.' zegt hij en ik zie meteen de gezichten van de jongens verranderen van "haha betrapt" naar "WAAHHTT?" waardoor ik een grinnik niet kan onderdrukken. 'Oke' zeg ik tegen hun, ik geef Niall snel een kusje op zijn wang en Louis en ik snellen de trap op. Als ik boven ben hoor ik nog shagerijnig gemokker maar zodra ik in mijn kamer sta hoor ik niks meer. Ik pak een setje kleren uit de kast en leg die naast de wasbak. Ik trek mijn bemeelde pyjamma uit en gooi 'm in een hoekje. Ik stap de douche in en laat het warme water over mijn lichaam glijden.
Als ik klaar ben zet ik 'm uit en sla een handoek om mijn haar en met een andere handoek droog ik af. Ik trek mijn kleren aan en ik haal mijn haar uit de handoek. Het blijft er grappig uit zien, elke keer weer dat ik mezelf in de spiegel zie. Ik loop weer naar beneden en dan bedenk ik me dat we nogsteeds geen muffins hebben gebakken. 'Waar is Louis?' vraag ik als ik beneden kom en geen Louis aantref. 'Die is aan het douchen net als Scarlett.' zegt Zayn terwijl hij mokkend mijn troep aan het opruimen is. 'Ik ben Scarlett.' Hij kijkt op 'Wow ben je nu al klaar?' vraagt hij verbaast. 'Nee, hoezo?' zeg ik sarcastisch waardoor ik een por in mijn zij krijg. 'Dat doe je wel snel, ik bedoel, je ging 5 minuten geleden naar boven.' 'Wat moet ik anders nog meer boven doen?' vraag ik 'Weet ik niet' zegt hij schouder ophalend 'Meisjes doen er toch altijd heel lang over?' gaat hij verder. Ik haal mijn schouders op. 'Ik help jullie wel opruimen.' zeg ik en ik pak een doekje.
Alles weer schoon is komt Louis naar beneden. 'En jij zei dat meisjes er lang over deden?' vraag ik vrondwaardigt aan Zayn die vragend zijn schouders ophaalt. 'Zullen we zo gaan?' vraagt Louis in het algemeen. 'Wacht waar heen?' vraagt Niall die verbaast opkijkt. 'We gaan zo uit alleen Scarlett blijft hier met Harry.' zegt Louis tegen Niall. 'Ik wil wel hier blijven in plaats van Harry-' begint hij maar hij word meteen onderbroken door Louis 'Ik zei nog dat je er niet meer onderuit kon! en je knikte.' zegt hij streng en Niall kijkt hem vragend aan. 'Je zat er zo.' zegt Louis en hij zit overdreven verliefd voor zich uit te kijken en te knikken. Ik kijk naar Niall die een beetje rood wordt. 'Geeft niet hoor, ik overleef het wel met Harry.' zeg ik tegen Niall terwijl ik mijn armen om hem heen sla. Hij knikt en geeft Harry nog een blik die ik niet kan zien omdat ik aan de andere kant sta. 'Lets go' zegt Liam die zijn jas al heeft gepakt. 'Wacht maar niet op ons, het kan nog wel laat gaan worden.' roept Liam nog en ze zijn verdwenen in de auto. Ik zwaai nog even en loop dan weer naar binnen. 'Dus, wat gaan wij doen?' vraag ik als ik de deur heb dicht geslagen.

_______________________________

Dit is echt een flut stukje, I know and I'm so sorry.
Maar ik heb echt zo veel leuke ideeën, maar daarom doe ik wel vaker van andere mensjes dus ik schrijf gewoon altijd de naam er boven:)
Nog ideeën wat Harry en Scarlett kunnen gaan doen? Ik heb namelijk echt nog geen idee..
Anders doe ik wel van iemand anders kant:D

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen