yawww
janneke had heel snel geschreven haha=)
maar ik zet hem er dus op want ja bij janneke deed quizlet het niet=(

we krijgen btw helemaal geen reacties enzo=( kan iemand ons verhaal promoten die het leest? hihi
nouja
ciaooo Anne

"Jongens!" Hoor ik mama vanuit de keuken roepen "we zijn weer terug!" Ze waren even naar de stad geweest. Gelijk komt Fay aan rennen en klimt bij Daan op schoot, dat doe ze nou altijd. Eigenlijk is het best wel schattig.


Nadat Fay heeft verteld wat ze allemaal met mama heeft gedaan vraagt mam of we even een paar boodschappen willen doen. Daan tilt Fay van schoot en Rein en ik pakken onze fiets.
Nils gaat bij Rein achterop en Daan bij mij, ofnouja voorop want ik heb geen bagagedrager. Als mam mij geld heeft gegeven fiets ik alsvast weg. Voordat Daan en ik de straat uit zijn horen we achterons Nils heel hard roepen "REINNN KIJK UIT EEN BOOM" en voor we hebben omgekeken horen we een geluid van een fiets die op de grond valt. En ja hoor daar liggen Rein en Nils in de struiken die rond om de boom staan. Ik fiets een half rondje, dat best lastig is met Daan voorop, en fiets dan naar de struiken. Ondertussen liggen Daan en ik helemaal in een deuk en roept Nils lachend "oke Rein, je moet echt een keer leren fietsen" terwijl Daan rein de struikjes uithelpt pakt Nils De fiets. "Misschien is het een beter idee al jij gaat fietsen" stel ik voor als Rein de struiken uit zie klimmen. "Misschien?" Roepen Daan en Nils tegelijk lachend. Nils stapt op de fiets, Daan neemt ook weer plaats op het rekje en Rein springt bij Nils achterop.


We zitten net met zijn alle op de bank en hebben net besloten welke film we gaan kijken als er iemand via de achterdeur binnenkomt. "Hee tuckiee" hoor ik pap zeggen. De jongens kijken me vragend aan en rein zegt zachtjes " wie noemt Z'n kind nou tuckie??" Waardoor we in de lach schieten. "Dat is Puck" zeg ik droogjes terug. "Oww," zegt Rein, terwijl hij, aan zijn gezicht gezien, het nog steeds niet begrijpt. " hee jongens!" Hoor ik haar roepen. "Doei jongens!" Roept ze voordat wij überhaupt kunnen reageren. Haar voetstappen gaan de trap op en na 10min komt ze weer naar beneden. Ze ploft naast Daan en Nils op de bank. "Ik kwam even iets terug geven aan je moeder namens mijn moeder" zegt ze terwijl ze haar jas open ritst. "Maar nu ik hier toch ben, kunnen jullie gelijk even je nummer in me telefoon zetten!" En ze gooit haar telefoon richting Nils. Hij maakt zo zijn ronde langs Rein en Daan. Rein doet er wel heel lang over om zijn nr in haar telefoon te zetten... Achja, het is Rein en waarschijnlijk zet hij zich in haar telefoon als 'GlitterEenhoornRein' dat doet Rein altijd.

Reageer (6)

  • MainiCorn

    GlitterEenhoornRein OMGGG<3 Die moet ik onthouden :DD

    1 decennium geleden
  • AmorSperoFidem

    GlitterEenHoornRein ik ga helemaal stuk hier hahaha echt geniaal

    1 decennium geleden
  • Xxnikki

    WHAHAHAHAAHAHHA glittereenhoorrein, GENIAAL

    1 decennium geleden
  • CalumsCandy

    glitter eenhoorn rein HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :(

    1 decennium geleden
  • Isaaatjeeee

    VERDEEEEEEEEEEEEEEEEER <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen