Foto bij Hoofdstuk 1

Ik word langzaam wakker als ik ergens in de verte mijn alarm hoor gaan. Als ik langzaam wakker word, word het geluid steeds harder. Ik probeer zo snel mogelijk mijn wekker uit te zetten, slaapdronken betast ik mijn nachtkastje opzoek naar mijn wekker. Als ik hem eindelijk heb gevonden en uitgezet, stap ik mijn bed uit. Ik hoor dat mijn moeder benede aan het ontbijten is. Ik loop langzaam naar benede en probeer wakker te worden. Als ik naar het aanrecht loop zie ik dat mijn bakje yoghert al klaar is gemaakt. Ik kijk mijn moeder aan en ze glimlacht naar me. 'Ik moet zo alweer weg maar ik had net genoeg tijd om je ontbijt klaar te zetten.' Ik glimlach. Mijn moeder zorgt altijd dat ik genoeg eten heb. 'Dankje mam!' Ik ga aan de eettafel zitten en eet mijn eten op. Ik kleed me aan, doe een beetje make-up op en voor ik het weet zit ik op de fiets naar school.

Als ik aan kom zie ik dat de bel nog niet is gegaan. Ik hang mijn jas op en ga op een bankje zitten. ik doe mijn oordopjes in en luister muziek tot de bel gaat. Als ik op wil staan staat er een jongen voor me die ik niet ken. Ik schat hem zo'n 18. Hij glimlacht naar me. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet doen dus glimlach aarzelent terug. Als ik weg wilt lopen geeft hij me opeens een briefje. Als ik op kijk zie ik dat hij al is verdwenen in de mensenmassa. Ik loop snel nar mijn lokaal en ga achter in de klas zitten. De leraar begint aan de les als ik het papiertje open vouw. Er staat op:

John 06-28194953, afspraakje? x

Ik mot een beetje lachen om het handschift. het is heel snel geschreven. Ik pas mijn mobiel en stuur hem een watsappje.

Hi, ik ben Kate en een afspraakje lijkt me gezellig. x

Ik druk snel op zend voordat ik van gedachte verander. Ik probeer me bij de les teblijven maar ik moet steeds weer aan John denken met zijn mooie sexy ogen die me aanstaarde... Ik kom tot de conclusie dat dit mijn best maandag ooit is! Als de les eindelijk is afgelopen loop ik naar mijn volgende lokaal, biologie. Ik weet dat we een film gaan kijken dus ik kies een plekje achteraan. Ik check nog even mijn mobil en ja hoor hij heeft gereageerd!

Zullen we vrijdag een filmpje pakken? Ik hoorde dat er een leuke film draait. Maar als je liever uiteten wilt vind ik het ook goed hoor!

Ik denk na.. Als ik opkijk zie ik dat de film al begonnen is. Ik doe alsof ik de film kijk maar ondertussen zit ik te kiezen tussen ergens eten of de bios. Uiteindelijk pak ik mijn mobiel en schrijf snel een erichtje terug

Filmpje is prima!

De rest van de dag heb ik opgeled in de les. Mijn laatste uurtje wiskunde is een ramp. Mijn slechtste vak is ook wiskunde. Ik snap gewoon niet hoe mensen het kunnen begrijpen, al die cijfers en letters door elkaar..... een en al drama. Als ik hoor dat de verlossende bel gaat pak ik mijn boeken en gooi ze in mijn tas. Als ik naar buiten loop zie ik John staan. Hij ziet me ook staan en glimlacht van oor tot oor. Hij lacht als een jongentje die op kerstochtent zijn cadeautjes mag openmaken. Alsof hij een speelgoed treintje heeft gekregen. Ik loop naar hem toe. 'Hey, Kate!' 'Hey, John.' ik kijk hem vlug even aan en probeer snel te verzinnen hoe ik weg kan komen. Al zijn vrienden staren me aan alsof ik een alian ben! Maar gelukkig is John mijn redder in nood. 'Hey jongens, ik zie jullie morgen.' Hij loopt naar de trappen en ik loop met hem mee. 'Zo... dus jij zit ook in je eindexamenjaar?' 'Nee, ik zit nog in de 3de.....'Hij staat stil en kijkt me bedenkelijk aan. Ik schiet in de lach 'Nee joh gek, ja ik doe ook over , wat is het 4 weken, eind examen.' Hij lacht met me mee. 'Ja oke het was een stomme vraag..
John brengt me huis en kletsen en kletsen aan een stuk door. Ik heb nog nooit met iemand zo veel gepraat! Het leek ook wel alsof ik hem al jaren ken..
Als ik thuis ben zeg ik gedag en spreken we af dat hij me morgen voor school komt ophalen. Ik loop naar binnen en doe de deur achter me dicht. Ik blijf een tijdje zo voor de deur staan. Niet wetend wat ik eigenlijk moet doen.. Uit eindelijk weet ik mijn benen tevinden en ga naar boven aan mijn huiswerk. Ik kan me niet concentreren en ik word gek van mezelf! Ik kan niet nu al verlieft op hem zijn ik ken hem pas net! Liefde op eerste gezicht bestaat toch niet? Of wel? En als ik verlieft ben, met nadruk op als, wat voelt hij dan?

WORD VERVOLGT!!!!

Reageer (1)

  • Morgenster

    Awsome, je hebt een leuke stijl
    Ben je eerste reactiexD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen