Ik huppel heen en weer door de kleedkamer. Van hier hoor ik alle fans in de zaal schreeuwen. We hebben al zo vaak opgetreden, maar ik raak er niet aan gewend, ik ben ZO nerveus.
Ik steek mijn oortjes in roep Harry en loop dan achter hem het podium op. Het geschreeuw is zo luid, de eerste minuut hoor ik de jongens niet eens zingen!
Het concert is geweldig, ze zingen zo hard mee.
Bij Moments halen ze een blad tevoorschijn. Wow :o


Ik kijk rond, zwaai naar mensen die wenen, schreeuwen en meezingen.
En dan zie ik haar, een meisje, niet eens zo oud, amper 14. Maar ze is zo mooi. Ze heeft blond haar en verder zie ik het niet, naast haar staat een meisje met dezelfde t-shirt en bruin haar.
'Niall, do you like the french fries?' vraagt Harry, duidelijk al voor de zoveelste keer.
'Yeah, I love them' lach ik.
Mijn blik dwaalt naar haar terug. Ik moet echt onthouden waar ze zit!


Wanneer we terug over de zaal vliegen zie ik haar, nu beter. WOW ZE IS ZO MOOI!

Stoef stoef *uhum* Oké, ik stoef niet graag, maar hij moet een beetje verliefd lijken hé
Ik zwaai naar iedereen, en ook naar haar. Ze ziet het en begint te wenen en ze blijft zwaaien, en ik zie gewoon de tranen over haar wangen lopen.

Nu ben ik toch niet meer zo zeker hoor. Als ze nu een echte fangirl is, wat moet ik dan doen? Ik kan dan toch geen contact met haar zoeken?


En dan is het de beurt aan Little Things, eigenlijk 1 van mijn lievelingsliedjes. Iedereen haalt zijn lichtjes boven en sommige mensen blazen zelfs bellen. En elke keer iemand anders zijn solo zingt stijgt er een gejuich op.
'Harry, I love you!' 'Harry kiss me!'
Of 'Louis, I love your bum'
En de bordjes die de mensen vasthebben zijn geweldig.

En dan is het mijn solo, en halverwege breekt mijn stem, en de fans zingen gewoon door, en maken allemaal een hartje. Daarom hou ik zo van onze fans! Ik kan me echt niet bedwingen en begin te wenen.
Na LT vraag ik snel aan een bodyguard om haar na het concert te vragen backstage te komen. 'Say that we had to choose one girl to meet us after the concert' lach ik, en hij loopt naar haar. Nu nog hopen dat ze meevalt....

Reageer (2)

  • Qine

    goooeeeeeeee!!!! <33

    1 decennium geleden
  • Qine

    goooeeeeeeee!!!! <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen