Foto bij Hoofdstuk 54

xD

Aurora POV

Ik werd wakker van een dikke streep zonlicht dat in mijn gezicht danste. Ik deed mijn ogen open en wende naar 5 seconden wat aan het licht.
Ik stond op en liep naar de badkamer. Ik kamde mijn haar en wasten mijn gezicht. Ik liep naar beneden en pakten een mueslie reep.
Toen ik het op had liep ik naar de woonkamer en zag niemand. Raar zouden ze nog slapen normaal zouden ze al wakker zijn.
Het boeiden me voorde rest niet meer en ik liep naar boven. Ik ging naar de badkamer en ging duche. Toen ik na 10 minuten klaar was droogde ik mezelf en wikkelde ik me in mijn grootte roze handdoek. Ik liep naar mijn kamen er deed mijn Bh en Onderbroek aan. Toen pakte ik een Setje Kleding. Toen keek ik in de spiegel. Ik had altijd al een bril nodig. Maar ik droeg altijd lenzen. Nu ik ze kwijt ben moet ik mijn bril dragen. Ik hoop dat ze me niet voorsschut zetten op school. Maar natuurlijk gaan de kinderen daar dat doen. Maar goed.
Ik liep naar benden ik deed de tv aan en zetten een muziek kanaal op het heette Slamtv. Ik hoorde toen Ready or not van Bridgitt Mendler.
Ik zong hard mee terwijl ik op de bank stond. Ik hoorde niet dat de Cullens en Bella al thuis waren en verast zaten te kijken hoe ik uit mijn dak ging.
Toen ik ging zitten en weer opstond zag ik ze en werd helemaal rood. Ik zag bella haar hoofd woedend schudden en ze liep naar boven.
Toen ging ik achter haar aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen