heej mensjes,

Ik ging pizza halen en daarna kikkervisjes vangen:)
En op verzoek een POV van Louis en Sofa, ik neem alle reacties heel serrieus:)
Sofa POV staat onder de spoiler.:D

Xx

Louis Tomlinson POV

Ik zit onderuit gezakt op de bank een beetje voor me uit te staren. Opeens komt Zayn happy langs gelopen, ik spring op en ga voor hem staan. 'Waarom ben jij zo happy?' vraag ik en ik kijk hem doordringend aan. 'Mag ik niet zeggen.' zegt hij nog steeds met een bigsmile. Hij kijkt even om zich heen en trekt me mee naar de keuken. 'Scarlett en Niall vinden elkaar leuk en ik heb ze net een soort van gekoppelt.' zegt hij zacht. 'Leuk' zeg ik maar het komt er niet zo entourisast uit. 'Wat is er?' vraagt hij terwijl hij me sirrieus aankijkt. 'Niks, ik mis Eleanor gewoon.' zeg ik zuchtend 'Volgende week komt ze weer terug.' zegt hij bemoedeigend en slaat me ene keer op mijn rug. 'Je hebt afleiding nodig, laten we vandavond met z'n alle gaan stappen.' steld hij voor en loopt dan weg. Net na dat Zayn weg is gelopen komt Niall smoor zuchtend naar me toe gelopen en gaat naast me zitten. 'Heb je nu iets met Sarlett?' vraag ik terwijl ik in Niall's zij prik. Hij knikt en kijkt dromerig voor zich uit. 'Erg spraakzaam ben je nu niet he?' Opnieuw knikt hij, 'Ga je dan vanavond mee stappen?' vraag ik en ik verwacht een weer een dromerig knikje die ik ook krijg. 'Afgesproken, denk maar niet dat je er nu nog omheen kan, ik zal de andere ook even vragen.' zeg ik en hij blijft knikken. Ik loop naar Liam die nogsteeds de troep aan het opruimen is. 'Ga je vananvond mee stappen?' vraag ik, hij kijkt op 'Oke' zegt hij simpel en gaat weer vrolijk verder met waar hij mee bezig was. Ik kijk om me heen en zie Harry en Scarlett nog buiten zitten. 'Scarlett, Harry? Gaan jullie vanavond mee stappen?' vraag ik en ik zie Scarlett's gezicht betrekken en Harry's blik verranderd van entoursiast naar bezorgd. 'Ik blijf anders wel hier met Scarlett.' steld hij voor en ik zie dat Scarlett's gezicht weer wat kleur krijgt. 'Is goed.' zeg ik en ik loop weer naar binnen en plof op de bank neer.

Sofa POV

Louis ploft op me neer waardoor ik zijn kond lekker plaats neemt op mij. Waarom springt of ploft iedereen toch neer, kan niemand dan gewoon gaan zitten ofzo? Is dat nou te veel gevraagt..

Ik storm de trap op en ga op mijn bed zitten. Scarlett komt mijn kamer binnen gelopen en slaat spontaan haar armen om me heen. Ik pak haar stevig vast en ze geeft me een fijn gevoel waardoor ik de tranen in mijn ogen voel prikken. 'Hoe weet je..' begin ik 'Ik ben een meisje, zij zien dat.' zegt ze 'Dankje' zeg ik en ik laat haar weer los. Ze veegt de traan die uit mijn oog was ondsnapt weg en schenkt me een glimlach. 'Laten we gewoon muffins bakken.' zegt ze en ze kijkt me blij en afwachtend aan. 'Goed idee!' zeg ik en ik ren achter haar aan naar beneden.

____________________

Kudo/reactie?(H)

Reageer (2)

  • QuinsyxNiall

    Die sofa hahahahahaha dood ant gaan van het lachen

    1 decennium geleden
  • Azriel

    HET LEVEN VAN EEN SOFA IS ZO ZWAAR (huil)
    Omg ik wil ook muffins

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen