Foto bij Angst - 1

Heiii Ik ben pas net nieuw hieroo...Enne ben dus nog niet zo goed in schrijven...
Maar ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden (:

xxx

Ik rende, Ik rende alsof ik dood ging. Nouja niet dat dat zo raar was. Achterna gezeten...Ik moet hier weg!! Sh*t...Steek! Ik moet doorrennen!! Ik mag niet opgeven!! Nooit !
Langzaam opende ik mijn ogen. Ik keek om me heen en kroop uit bed. Wat een vreselijke nachtmerrie, En ook precies dezelfde als de dagen ervoor. Ik werd dan achterna gezeten en ik kon niet omkijken. Nouja, het zal allemaal wel. Ergens in mijn achterhoofd piept er een stemmetje dat die dromen iets te maken hebben met elkaar. Ik schud de gedachte weg en loop naar beneden. Mooi niet dat ik mijn dag ga laten verpesten door die nachtmerrie!

Eenmaal als ik beneden ben loop ik naar de keuken. Ik smeer mijn brood voor school en prop het in mijn tas. Daarna ren ik naar boven om me omtekleden. Zodra ik dat heb gedaan, sjees ik weer naar beneden. Ik zeg mijn moeder en zusje gedag en loop naar school.

Eindelijk kan ik weer normaal naar school lopen. Sinds het uit is met Jason voel ik me weer vrij! Ik moet gelijk weer denken aan de tijd dat we wat hadden;

Elke dag liep ik depressief naar school. Jason liet me dingen doen die ik niet wou. Hij stuurde me zoveel smsjes dat ik er gek van werd. Ik werd bang van hem. Hij maakte me onzeker. Als ik de dingen niet deed die hij wou...Dan schold hij me uit, en een enkele keer heeft hij me geslagen.

schud die gedachtes weg. Het is nu uit. Ik zal hem nooit meer tegenkomen na de verhuizing.

Ik zit hier nu 2 weken op school en nog steeds moet ik nog een beetje wennen. Bijvoorbeeld: Ik verdwaal nog wel eens! Maar gelukkig heb ik al 2 vriendinnen die me daarmee helpen. Louise en Romy. Ze zorgen ervoor dat ik niet zeven sloten tegelijk in loop! Ik ben blij dat ik hun heb.

Ik voel mijn telefoon trillen. Ik kijk op mijn telefoon;

(Onbekend Nummer)
Goeiemorgen Lucy


Owh Zeker iemand uit mijn klas. Nog niet iedereen heeft mijn nummer dus...
Ik loop verder terwijl ik loop te denken wie het nou weer zou kunnen zijn, Totdat ik tegen iemand opbots

Reageer (2)

  • Marliesjeeeh

    Hahah dankje voor de tip :)

    1 decennium geleden
  • hopingfxck

    Hey ! Je hebt een leuk verhaal, meteen eerste hoofdstuk :) Ik zie soms nog wat fouten met punten en hoofdletters, misschien kun je na het schrijven even controleren? Het is niet gemeen bedoeld, het kan namelijk wel eens gebeuren!

    Kiss

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen