Foto bij Day 24

Heej mensjes,

Ik ben naar de Sibab (ofzoiets) geweest, dat is een creatieve opleiding voor na de middelbare.
Ik zit nog in de 1e maar ik moet binnenkort wel kiezen of ik havo of vmbo ga doen.

Xx

Niall Horan POV

Johnson? Ze is toch het is toch niet dat meisje die mij als kleinkindje peste? Ik was net nieuw in die straat en ze deed meteen al heel kattig, terwijl ik niks had gedaan. Ze volgde me soms en dan keek ik achter me en dan was ze weg en stond ze voor me. Maar dat deed ze allen de eerste 2 weken, daarna ging ze met haar gezin een tijdje weg, waar naartoe weet ik niet want ik durfde het niet te vragen. Toen ze terug waren waren ze allemaal heel verdrietig maar ik durfde nooit te vragen waarom. Daarna heeft ze me alleen nog maar erger gepest maar anders dan in het begin, want als ze me volgde dan bleef ze ook gewoon achter me en stond ze niet opeens voor me. Ze waren na een paar weken alweer verhuisd en in die tijd heb ik nogsteeds niet durven vragen waarom ze zo verdrietig waren en waarom dat meisje me zo erg peste. Als ik Scarlett zo bekijk lijkt ze er best wel op. Het zal toch niet? Nee, Dat is gewoon onmogelijk.. Of zou na dat ze verhuisd waren iets gebeurt zijn? Nee, het kan gewoon niet, het is vast een andere Johnson. Scarlett is allemaal dingen aan het vertellen maar ik blijf steeds met mijn gedachte bij dat meisje. 'Niall? Wat is er?' vraagt Scarlett opeens terwijl ze me een beetje bezorgd aan kijkt. 'Niks, ik was gewoon in gedachten.' reageer ik en ze laat er bij. 'Ik, krijg, HONGER!' zegt/schreeuwt Scarlett op een grappige manier en loopt naar de keuken. Ik staar een beetje voor me uit en er komt een grijnzend hoofd voor mijn uitzicht. 'Je vind haar leuk he?' vraagt Zayn als iedereen weer iets anders is gaan doen. Ik bijt zachtjes op mijn lip en knik dan. 'Oeeh, Niall is in love with the island girl.' fluisterd hij en prikt me in mijn zij. Door zijn woorden kan ik mijn grijns niet onderdrukken. Maar dan besef ik me het weer 'Ze vind Harry leuk, meisjes vinden altijd Harry leuk.' zeg ik zuchtend. 'Harry? Ik denk het niet hoor, Harry is totaal niet haar type.' 'Je zag ze gister ochend toch?' reageer ik weer terug. 'Ik zal het haar wel vragen.' en voor dat ik hem kon tegenhouden is hij al naar Scarlett toe gerent.
Niet veel later komt hij weer terug gerend en kijkt me flauw aan. 'Harry is haar beste vriend.' er gaat een hele opluchting door mijn lijf na dat hij die woorden heeft uitgesproken. Ze is dus niet verliefd op Harry, dus ik maak nog een kans. Ik krijg en bemoedigend gevoel over me heen. 'Wacht, heb je nog meer tegen haar gezegt of gevraagt?' vraag ik en ik kijk hem doordringend aan. Hij kijkt met een bigsmile aan 'Ik vroeg net zo als bij jou of ze jou leuk vind en ze reageerde precies het zelfde als jou.' zegt hij en hij kijkt me vrolijk aan. 'Sirrieus? Dat lieg je!' maar hij schut zijn hoofd. 'Waar is ze nu?' vraag ik terwijl ik om me heen kijk. 'Ik zou niet zo entoursiast reageren want ik zou het niet door vertellen.' zegt hij weer sirrieus, ik kalmeer me een beetje en vraag dan opnieuw 'Waar is ze nu?' maar dan heel beleefd. 'Ze is in de tuin bij haar dieren vriendjes.' zegt hij en hij geeft een knikje naar het raam waar ik Scarlett zie zitten met haar handen voor haar ogen. Ik schruif het glas opzij en loop op Scarlett 'Scarlett?' vraag ik en ik hoor haar allemaal dingen mompelen. '20!' roept ze dan opeens. 'Oh, hee Niall, doe je mee?' vraagt ze 'Tika en Zazul af!' roept ze en de pauw en olifant komen naar Scarlett gelopen, de olifant maakt nog zo geluidje door haar slurf en tilt Scarlett dan op haar rug. 'Het was harstikke eerlijk.' zegt ze en ze kijkt weer om haar heen. 'Floortje en Squirrel!' roept ze en er komen een hond met een kat op z'n rug hier naartoe en Scarlett grinnikt. 'Sagi! Je hebt gewonnen!' roept ze en ze kijkt zoekend om haar heen. Ik voel iets over mijn nek kriebelen en als ik opzij kijk zie ik een pluizig ding naast me. 'Dat klopt.' zegt ze en ze haalt Sagi van mij af. Ik kijk haar met open mond aan en als ze dat ziet begint ze te lachen. 'Haha, jou gezicht.' ik draai me om zonder mijn gezicht te bewegen en kijk in het glas en begin dan ook te lachen. Ik doe mijn gezicht weer normaal en richt me weer op Scarlett 'Maar Scarlett, ik moet je wat vertellen.' begin ik en ik slik de brok in mijn keel door en ik kijk haar sirrieus aan. Ik kijk haar diep in haar ogen aan en verzamel al me moed 'Ik ben verliefd op je.'

_______________________________

Jullie smiegterds (of hoe je het ook schrijft), nu opeens heel veel (voor mijn doen) kudo's geven_O_
Ik denk dat ik die afspraak zo laat;)
Maar hier is dus een hoofdstukje met (rond de) 800 woorden.
Willen jullie trouwens ook nog van andere mensjes een POV?(Y)

Reageer (2)

  • Meganf

    Doe er een van liam of louis die zijn nog.bijna niet geweest. Haha @disagree

    snel verder leuk

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Ik heb me altijd al geïnteresseerd in het leven van een sofa. Het lijkt me een zwaar leven, iedere dag mensen op je hebben... Als je daar eens een pov van deed?
    LOL JUST KIDDING

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen