Foto bij Hoofdstuk 48

xD dezee fotoooooooooo
@heartdream

Aurora Pov

Ik werd wakker van het licht dat door de gordijnen recht in mijn gezicht scheen. Zoals altijd werd ik laat wakker dus Bella zou zeker al beneden zijn met iedereen.
Ik kamden mijn haar en ging naar de badkamer mijn gezicht even schoon maken met water. Ik liep naar beneden groetten iedereen en ging naar de keuken.
Ik pakte een mueslie reep en at het op. Ik liep weer naar de badkamer en ging mijn tanden poetsen. Ik pakten een handdoek van mijn kamer en ging naar de douche. Toen ik de warme stralen voelden werd ik gelijk rustig en ontspande ik. Ik wasten mijn haar met een shampoo dat naar Coco's rook en mijn lichaam met een Kersen luchtje. Ik stapte de douche uit en deed de kraan dicht. Toen droogde ik me om en zuchtte diep want ik had mijn Kleren weer eens niet meegenomen. Ik renden mijn kamer binnen en deed gelijk mijn Bh en Onderbroek aan. Toen zocht ik een outfit, En trok die aan. Toen ik klaar was liep ik weer naar beneden en zag ik bella zoenen met Jasper. Mijn mond viel een meter open en toen ze me hoorden stopten ze gelijk. Er verscheen toen een duivels lachje op mijn mond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen