Foto bij Hoofdstuk 46

Hey hier ben ik weer Lunaa kijk dit heb ik gemkt
willen jullie een Edward , Jasper, Emmet , Carlisle , Rosalie , Alice of Esmee pov

Aurora POV

Ik Edward en Alice liepen naar de uitgang waar de andere al op ons zouden wachten. Toen we der aan kwamen checkten Carlisle uit.
Het was echt een super dag maar ook weer vermoeiend ik was echt doodmoe. Toen we in de auto zaten en Bella naast mij zij ze zacht 'uhm ik wacht nog op mijn antwoord' Ik knikte en zei 'Ja Jasper heeft je naar boven gebracht en Alice heeft je kleding verwisseld.' Ze keek me opgelucht en ook verbaast aan.
Toen zei ze weer 'Maar waarom heb jij het niet zelf gedaan als je het zag' Ik grinnikte en zei toen 'Ik was te lui om iets te doen.' Ze schudde haar hoofd en zei toen niks meer. Ik pakte mijn Ipod en luisterder Harry Potter in 99 seconds. Toen het klaar was deed ik Heart Attack van Demi Lovato en begon zachtjes mee te zingen. One Hour Later.
Ik werd wakker geschud door Bella die al uitstapte met haar spullen. Slaapdronken dat ik was pakten ik knorrig en lui mijn spullen en liep naar het huis.
Carlisle deed de deur open en toen liep iedereen naar binnen. Ik ging regelrecht naar mijn kamer en deed mijn Pyjama T-shirt en Pyjama broekje die ik bij de Potterslagare had gekocht. Toen ging ik naar beneden en wenste iedereen een goede nacht en ging terug naar boven. Ik had geen honger meer omdat ik op de terugrit heel veel Chocoladekikkers en Smekkies had gegeten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen