Foto bij Hoofdstuk 32

hij is gwn knap *zwijmel*

Aurora Pov

Ik vond Jasper wel bij Bella passen. Wel grappig dat Edward en Jasper gelijk mee wouden alsof ze wisten wat er zou gebeuren.
O mijn god wat denk ik nou ik ben echt gek. Thuis aan gekomen sprintte ik naar de deur en besefte ik dat Bella de sleutels had dus moet ik wachten omdat ze sloom liep. Toen ze der eindelijk was pakte ik de sleutels van der af en hoorde ik haar nog brommen maar niks hoorde ik want ik renden gelijk naar boven.
Toen zetten ik mijn kleren in de was en ging ik naar mijn kamer om mij Laptop te pakken want vandaag is het Maandag. En dat betekent Singing time.
Ik renden van de trap af maar botste hard tegen Edward op en mijn laptop viel bijna op de grond totdat Edward het pakte. Ik werd rood en zei 'Uhm Sorry en bedankt' Hij knikte en keek me met een rare blik aan en ik deed hem na en hij begon te lachen. Ik lachte ook en samen liepen we naar zijn auto.
Hij deed de auto deur open en ik ging naast de bestuurder zitten. Wachtend op Bella en Jasper in stilte. Ik zuchte geergerd waarom moet het nou zo sloom.
Ik wil dat alles snel gaat. Maar ja dat ben ik ik wil alles snel en Bella doet alles op haar tijd. Toen zette Edward een leuk Liedje. Ik kende het en begon gewoon leuk mee te zingen. Edward keek me de hele tijd aan. Toen het klaar was keek ik hem aan en zij 'Wat?' Hij lachte en zei 'Nou je zingt mooi' Ik grinnikte en zei 'Dankje' Hij lachte en toen opeens kwam hij dichter en net voordat hij zijn lippen op de mijne wouden doen kwamen Jasper en Bella. En Edward trok zich gelijk terug. Toen opeens zeiden Bella En Jasper 'Sorry' Ik zei toen 'Voor wat?' Bella antwoordde 'Nou uhm voor 5 minuten geleden' En toen reden we allemaal zwijgend terug naar huizen Cullen. Edward reed de hele tijd met een grijns op zijn mond.
Toen we der aan gekomen waren stapten ik uit en renden naar de deur die al snel werd opengemaakt door Alice ookal met een Grijns op haar gezicht.
Wat had deze familie.

Reageer (1)

  • Tyche_

    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen