Vanuit Jennifer:

Ik word net wakker door het geluid van mijn wekker. 6 uur, veel te vroeg. Maar ik moet opstaan en werken, pfff ik heb helemaal geen om te werken, zal ik me maar gewoon ziek melden? Nee dat kan ik niet maken, ik sta op om me aan te kleden maar krijg een grote zwarte vlek voor mn gezicht en mn maag draait zich om. Als een gek ren ik naar de wc en dan komt het eruit, ik sta weer op om me verder aan te gaan kleden ik probeer het gewoon, maar dan voel ik mn maag weer en ren snel terug. Zo zit ik daar dan dus 5 minuten lang boven de wc pot te hangen. Kotsmisselijk. Ik pak een emmer en een deken en ga beneden op de bank liggen. Ik probeer nog een beetje te slapen maar dat lukt helaas niet meer. Tv aan en maar een beetje tv kijken. Ik doezel een beetje in maar word opeens wakker, ik hoor een stem. Ik doe mn ogen open en zie BBrave op tv. Ik begin helemaal te lachen als ik cassius zie zingen. Ik droom helemaal weg en val in slaap. Dromend over cassius dat we samen op vakantie gingen naar een Spaanse camping, en heel veel plezier hadden! Dan word ik wakker gemaakt door mijn kleine zusje van 3 jaar, wat is ze ook een schatje. ze gaat op mn buik zitten en ik voel alles weer omhoog komen, nog een geluk dat ik die emmer heb gepakt, en ga er snel boven hangen. Mijn moeder komt naar me toe:

moeder: ,,lieverd, wat is er?''
ik: ,,ik ben ziek, kotsmisselijk, ben ook niet gaan werken.''
moeder: ,,Ik maak wel een ontbijtje voor je, misschien ga je je daar beter van voelen, ik heb je gister trouwens opgegeven voor een vakantie met allemaal jongeren, vind je dat goed? jullie gaan dan als je mee mag met zn 10'en naar een camping in spanje voor 3 weken, als je dat niet wilt kan ik het alsnog afzeggen.
ik: Nee bedankt mam, heel lief van je, ik ga graag, dan leer ik misschien wel nieuwe leuke mensen kennen. ( of misschien zie ik wel leuke jongens, maar dat vertel ik haar maar niet)
moeder: ik heb wel nog geen reactie gekregen maar als ik een mailtje terug heb ben jij de eerste die het weet, word maar gauw beter lieverd
ik: Dankjewel mam, dan vind ik echt heel leuk, ik hoop echt dat ik mee mag!

Ik ga ff op mijn telefoon, en zie opeens de tweet van BBrave: ze hebben zich opgegeven, maar ik ook. ik ga meteen een reactie terug sturen: @JenniferBraviour: @BbraveOfficial ik heb me er ook voor opgegeven gister, maar ik heb ook nog geen reactie gekregen, lijkt me leuk als we beiden mee mogen.
Ik leg mijn telefoon eff weg om te kunnen ontbijten, een kwartiertje later kijk ik op mijn telefoon en zie dat ik meerder mentions heb.
OMG, Bbrave volgt me op twitter en heeft me gementioned. @BbraveOfficial: @JenniferBraviour leukk, lijkt me gezellig. laat je weten als je mee mag of niet.
meteen stuur ik terug: @BbraveOfficial ja zal ik doen, nu wachten in spanning. x



hoofdstuk 2 ook af,
maar nu ga ik ff een verslag maken voor school dus het is of vanavond nog een nieuwe en anders in de loop van de week een keer.

xx

Reageer (5)

  • xtyrsss

    Ga verder!!!X

    1 decennium geleden
  • xIngelke

    Okee vandaag ga ik verder xx

    1 decennium geleden
  • daanxlove

    Plzzz

    1 decennium geleden
  • daanxlove

    plz verder?
    Voor deze bravior *pruillip*

    1 decennium geleden
  • SugarPandax

    ga maar verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen