Foto bij Hoofdstuk 1

Vanuit Kaj:

We zitten hier maar een beetje tv te kijken! Het is zomervakantie en we weten niet wat we moeten doen, we hebben net bij ons in de tuin gezwommen maar daar waren we snel klaar mee, nu zitten we maar een beetje lusteloos naar de tv te staren. Opeens zie ik een reclame voorbij komen van GoGo! 10 mensen mogen op vakantie, degene die zich als eerste aanmelden mogen mee! ''Dioni spoel is terug!!, kijk die reclame, we kunnen met z'n allen op vakantie naar Spanje! Beter geven wij ons op dat we hier weg zijn, want ik verveel me kapot en we hebben pas 1 dag vakantie!''

Dioni: ik vind het best wel een goed idee, want we weten nu al niet meer wat we moeten doen. Hoe denken jullie erover?
Jai: Jaaa, ik zeg doen. maar wel eerst ff onze ouders inlichten.
Cassius: Ik zeg ook doen: maar we hoeven het niet meer te vragen, onze ouders zeiden toch allemaal dat we met zn allen weg moesten gaan, nou kijk is aan we hebben iets gevonden, ik denk dat ze blij zijn dat wij niet de hele zomer thuis hangen.
Sam: maar we moeten wel eerst snel ons inschrijven anders kunnen we dadelijk alsnog niet mee.

Na de inschrijving bellen we allemaal onze ouders, ze vinden het een goed idee dat we ons hebben ingeschreven belden we allemaal onze ouders, gelukkig waren ze blij als we mee konden zoals we ook dachten. En nu maar wachten op antwoord, we besloten in ieder geval dat als er 1 iemand niet mee kon gaan, we allemaal niet zouden gaan. We wachtten en wachtten, er ging 1 uur voorbij, en nog een. Uiteindelijk besloten we maar om weer te gaan zwemmen om onze gedachten van ons af te schudden. het werktte wel. 's Avonds hadden we nog steeds geen berichtje of we nu mee konden of niet, we hadden de hoop allemaal een beetje opgegeven en gingen maar film kijken. Halverwege de film werd iedereen moe en zijn we maar ons bed ingegaan, met nog een beetje hoop om mee te kunne.

Snel gooide ik er nog een tweet uit: @BBraveOfficial: we hebben ons vandaag ingeschreven om op jongerenvakantie te gaan. Zijn er nog meer mensen die zich hebben opgegeven? En hebben jullie al antwoord gekregen.
Het was al laat dus een reactie las ik morgen wel!
@BBraveOfficial: Welterusten Braviours!!



Hoofdstuk 1 is af, binnenkort hoofdstuk 2..
Hoe vinden jullie het eerste hoofdstuk?
Graag een reactie, abbo?

xx Inge

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen