Vanuit Sabiene:

*03'30* TUUTTUUT gaat me wekker, snel zet ik hem uit voordat de andere wakker worden. Ik gaap even, en ga op twitter kijken, ik zie de tweet van Owen voorbij komen, zal hij mij bedoelen, denk ik. Ik sta op en loop naar me koffer waar me kleding in zit. 'Ehh, wat moet ik aan?' zeg ik zacht, ik pak een jurkje uit me koffer. 'Neej, die staat me niet leuk' zeg ik. 'Jawel, die is perfect' hoor ik een stem achter me. 'Ohw, heei Rein, waarom ben je zo vroeg wakker?' vraag ik. 'Owen te helpen' zegt hij. 'Hu? weet jij wat Owen zo vroeg wilt doen?' vraag ik. 'Ja, maar dat is een geheim, ik moest van Owen zeggen dat je iets moois aan moet trekken' zegt Rein. 'Ohw, en is deze goed?' vraag ik terwel ik een kort roze jurkje laat zien. 'Ja, die is perfect, maar ik ga weer naar Owen' zegt Rein en geeft me een knuffel. 'Dankje, en doeg' zeg ik. 'Make-up nog doen, en haren in een knot doen' zeg ik zacht. Ik ga bij de spiegel staan en ga me make-up doen. Als ik klaar ben met me make-up kijk ik in de spiegel, er komen tranen uit me ogen 'waarom moet ik zo dik en lelijk zijn' zegt ik zacht huilend. Als ik een geluid hoor op de gang, veeg ik me tranen weg en werk het nog even bij. Ik loop naar de kamer van Lisa en Alessandro, en pak een Roze fake bloem voor in me haar te doen. Ik schrijf snel een briefje voor Lisa.

Heeii schat,

Ik heb even je roze bloem geleend, krijgt hem vanaaf weer terug.

xx Sabiene


en ik leg hem op haar koffer. ik loop weer terug naar me kamer en pak me mobiel. Als ik op de klok kijk in het al 03;55, snel loop ik naar de ingang van Walibi.



Vanuit Owen:


'Rein is zo alles goed?' vraag ik. 'Ja, perfect' zegt Rein. 'Omg, ik ben zo zenuwachtig' zeg ik. 'Ze ziet er mooi uit' zegt Rein. 'Hoe weet je dat?' vraag ik. 'Kijk achter je' zegt Rein en hij loopt weg. 'Heeii' zegt Sabiene. 'Heii' zeg ik en geef haar een knuffel. 'Waarom ben ik hier?' vraagt ze. 'Wacht' zeg ik en kijk recht in haar ogen. 'Heb je gehuild?' vraag ik. 'Wattan, waarom denk je dat' vraagt Sabiene en word een beetje rood. 'Ik zie het in je ogen' zeg ik. 'Ja, maar is niks bijzonders' zegt Sabiene. 'Ohw, oke' zeg ik en doe een blinddoek voor haar ogen. 'Owen neej' zegt Sabiene. 'Doe maar rustig, ik zal goed op je passen' zeg ik. 'Oke' zegt sabiene. Na een stukje lopen, zijn we er. 'Doe je blinddoek maar af' zeg ik. Sabiene doet haar blinddoek af. 'Owen, dit is zo mooi' zegt Sabiene. 'Speciaal voor jou' zeg ik. 'Ahw, zo lief' zeg Sabiene.


Vanuit Sabiene:


Als mijn blinddoek af gaat zie ik het strand, met zonsopgang en en licht een picknickkleed en spullen enzo. 'Owen, dit is zo mooi' zeg ik. 'Speciaal voor jou' zegt Owen. 'Ahw, zo lief, maar waarom?' zeg/vraag ik. 'Dat merk je zo wel, zullen we eerst eten?' vraagt Owen. 'Ja is goed' zeg ik. 'Fuck ik wil echt niks eten' denk ik. 'Is er wat?' vraagt Owen. 'Niks' zeg ik snel. 'Oke?' zegt Owen. 'Kom' zegt Owen en hij pakt me hand. Na een half uurtje op het kleed te hebben geeten en naar de zons opgang hebben gekeken, staat Owen op. 'Owen, het pak staat je echt goed, moet ja vaker aan doen' zeg ik. 'Dankje, maar kom even staan' zegt Owen. 'Oke' zeg ik en sta op. 'Ja ehh, lieve Sabiene, nou zins die kus en zins ik je zag vind ik je al leuk en ja, ik hou van je wil je mijn vriendin zijn?' vraagt Owen. 'Ja, tuurlijk wil ik dat' zeg ik en Owen geeft te een kus. 'hehe, eindelijk' zegt Rein die aan komt lopen. 'Wist jij hier van?' vraag ik aan Rein. 'Ja tuurlijk hahah' zegt Rein. 'Zullen we weer terug naar het huisje, en naar de andere?' vraag ik. 'Jaa, is goed' zegt Owen. Hand in hand lopen Owen en ik naar het huisje. 'En de spullen dan?' vraagt Rein. 'Neem jij ze even mee' zegt Owen tegen Rein. 'Jaa is goed ik neem jou troep wel weer mee' zegt Rein. 'Thanks dude' zegt Owen.




Vanuit Daan:

'Goeiemorgen schoonheid' zeg ik tegen Joline doe net wakker word. 'Heeii mooierd' zegt Joline en ze geeft me een kus. 'Vandaag de laatste dag in walibi' zeg ik. 'Ja, wel jammer, maar nog 5dagen school en dan zomervakantie' zegt Joline. 'Gelukkig wel ja, maar ik krijg het wel druk met Mainstreet he' zeg ik. 'ja, maar das toch leuk en dan maak je mainiacs blij' zegt Joline. 'Ja, mainiacs zijn geweldig' zeg ik. 'Zal ik een ontbijtje voor je maken?' vraagt Joline. 'OWEN, REIN EN SABIENE ZIJN WEG" zegt Marieke die de kamer binnen komt stormen. 'Misschien zijn ze naar de bakker om brood te halen ofzo' zeg ik. 'Ohw ja, dat kan' zegt Marieke en ze loopt de kamer weer uit. 'Marieke spoort echt niet' zeg ik lachend. 'Dat hoorde ik' zegt Marieke die met haar hoofd om de hoek van de deur staat. 'Hahhahaaha' lachen Joline en ik. 'Ik ga ontbijten' zeg ik en sta op. 'Ik ga met je mee' zegt Joline en ze springt op me rug. 'Joline wtf' zegt Daan. 'Hahah, sorry ben lui' zegt Joline. Met Joline op me rug loop ik naar de woonkamer waar Ales en Lisa al zitten. 'Alles goed met jullie?' vraagt ales lachend. 'Jaa, me prinsesje is lui' zeg ik. 'Lisa maak even foto dan zet ik hem op instagram' zegt Joline en ze wijst naar haar telefoon. 'Jaa is goed' zegt Lisa en ze pakt de telefoon van Joline en maakt een paar foto's. 'Schat, stuur ze even naar mij' zeg ik. 'Ja is goed' zegt Joline. 'Zo ze staan op Insta' zegt Joline. 'Bij mij ook' zeg ik. meteen krijg ik allemaal reacties. Opeens rent Joline naar de slaapkamer.....

Reageer (1)

  • YasmineLovex

    snel verder! je schrijft echt mooi x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen