Foto bij Hoofdstuk 26

Hooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii het is nu 10:22 heel vroeg maar ik kon niet meer slapen

Aurora POV

Ik en bella waren in huizen Cullen het was echt mooi nu ik het beter bekeek. Emmet en Edward hadden onze spullen snel naar binnen gedragen.
Ik ging zitten op de bank en die was zo zacht en ik begon er op te springen als een klein kind. Bella siste wat naar me maar ik hoorde het niet en zij 'Dit huis is waanzinnig verpletterend geweldig.' En ik ging weer zitten. Sommige lachten toen zei Esmee 'Hebben jullie honger?' Ik schudde mijn hoofd maar mijn buik protesteerde want ik hoorde dus een geluid an mijn buik. Ik werd helemaal rood en knikte toen maar. Bella zei 'Uhm ik wil me omkleden waar zijn de kamers?'
Alice huppelde naar haar toe en liet het haar zien. Even later zag ik bella weer terug komen met normale kleding. Edward vroeg toen'Moet jij je niet omkleden?'
Ik schudde mijn hoofd en zei 'Neen doe ik later wel' Hij grinnikte toen. Toen even later kietelde het stof toch aan mijn huid en ging ik naar boven om andere kleding aan te doen. Het was toch al laat dus ging ik een leuk Harry Potter Pyjama Nou alleen die T-shirt.
Ik liep huppelend naar beneden en een lekkere geur drong mijn neus in en ik renden naar de keuken. Ik ging zitten en wachtend op mijn Lasange.
Toen het op mij bord was begon ik gelijk aan te vallen en bella keek me met een What the hack Blik aan. Ik besteedde derverder geen aandacht aan en ging verder eten. Toen ik klaar was zei ik tegen Esmee 'Het eten was zoo lekker' Ze glimlachte en bedankte me. Ik ging op de bank naast Emmet zitten en zij 'Wat kijken we?' 'Honkbal' Zij hij terug. Ik zuchtte en zij 'Jij bent saai' Hij lachte hard en zij 'Wees daar maar niet zo zeker van' Ik begreep het niet maar goed.
Even later voelde ik mijn ogen wegzakken en stond ik op wenste iedereen een weltrusten en liep naar boven waar Bella al was. Ze sliep ik gaf haar nog een kusje op haar wang en ging ook slapen uitgeput dat ik was.

Reageer (1)

  • Tyche_

    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen