Foto bij Day 20

Heej mensjes,

Speciaal voor mijn 3 nieuwe abbotjes een extra hoofdstukje:D
Thnx voor de reacties:D (was ik echt heel blij mee.)
Hier weer Niall POV.

Xx

Niall Horan POV

Ik kijk in paniek om me heen tot dat ik een groot persoon en een meisje hevig aan het zoenen zijn en volgensmij wil dat meisje dat niet eens, wat walg ik daar van. Ik kan het meisje niet zien ik zie alleen een stukje van haar benen. Mijn blik dwaalt af naar de schoenen die het meisje aan heeft, het zijn precies de zelfde allstars als Scar aan had, meestal zijn er alleenmaar meisjes op hakken dus Scar valt echt wel op. Ik loop wat dichterbij voor de zekerheid en zie dat het Scar echt is. Ik moet wat doen, maar wat, die jongen is veel te sterk voor mij. Ik haal diep adem, 'voor Scar.' mompel ik en ik stap er op af.

Scar

Ik hou mijn lippen nogsteeds stevig opelkaar gedrukt terwijl hij het nogsteeds probeert. Ik heb mijn ogen dicht en voel dat hij zijn lippen van die van mij afhaalt en zijn been Ik open een oog en zie Nial daar staan. Ik zie mijn kans en zo hard als ik kan geef ik hem een knietje in zijn persoonlijke gedeelte. Hij gaat er met zijn handen naartoe en zakt op zijn knieën. Zo snel als ik kan ren ik naar Niall toe en sla mijn armen om hem heen. Ik laat hem snel weer los, pak zijn hand en ren ver ver weg van de plek waar we net stonden. Als we helemaal aan de andere kant zijn kom ik pas tot rust. 'Dankje' zeg ik en de tranen springen in mijn ogen. Hij slaat zijn armen om me heen 'Ik heb niks gedaan.' zegt hij met een glimlach en laat mij weer los. 'Maar als jij hem niet had afgeleid stond ik daar zeker nogsteeds.' zeg ik en ik voel de kippenvel over mijn hele lichaam verspreiden. 'Ik wil weg Niall.' zeg ik. 'Dat begrijp ik, ik zal de jongens en Daniëlle even smsen en dan gaan we weer naar huis.' zeg hij meelevend en hij haalt zijn mobiel uit zijn zak.
Niet veel later heeft iedereen zich verzameld. 'Waar was je?' vraagt Daniëlle bezorgd. Ik slik 'Ik.. uhm..' zeg ik en ik bibber over mijn hele lijf. 'Ach meisje.' zegt ze en ze geeft me een knuffel. 'Het geeft niet, je hoeft het niet te vertellen.' gaat ze verder. Ik laat haar los en knik dankbaar. Ik hou haar arm nog stevig vast als we naar de uitgang lopen.
Ik Daniëlle's arm pas weer los als we bij de auto staan. Ik open de deur en ga zitten. Daniëlle zit naast mij en daarnaast zit Liam. Mijn oogleden voelen zwaar en willen dicht maar ik vecht er tegen. Niet veel later heeft mijn slaap de strijd gewonnen en val ik in een droomloze slaap.

_________________________

Sorry niet zo lang stukje want ik heb mijn moeder beloofd een film met haar te gaan kijken:D
Ik ben echt heel blij:D:D:D:D:D:D:D:D
Niks kan mijn dag nog verpesten:)
Love you all(H)

Reageer (2)

  • Meganf

    Oke dus hier is je reactie ik beb het met @disagree.in het eerste deel eens *kijkt onschuldig*

    Snell verderr

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Mag ik die engerd ook een knietje in zijn gevoelige gedeelte geven? (: *evil laugh*
    Ik was je nieuwe abo van vandaag, dus nu heb je er 4. Idk te lui om te kijken

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen