Foto bij Day 19

Heej mensjes,

Ik ging mijn tekeningen van vroeger uitzoeken en de leukste heb ik op mijn deur geplakt:D

Xx

Niall Horan POV

Ik bestel bij de bar 2 cola en wacht tot hij die pakt. Ik kijk even achterom en zie Scar vol bewondering om haar heen kijken. Ze ziet er zo mooi uit in die jurk en haar lange bruine haar dat net boven haar navel stopt. Haar lichte blauwe ogen die er nu uitspringen door haar make-up, maar zelfs zonder is ze mooi. Waarom moet ze nou Harry leuk vinden. Ik word uit mijn gedachte gehaalt door de barman die overdreven aan het hoesten is. Ik geef hem 2 muntjes en ik draai me weer om naar Scar. Ik kijk even rond maar zie Scar niet meer staan. Ik loop naar de plek waar ze net gestaan heeft en kijk vanaf hier nog even om me heen. De enige wie ik zie is Harry die alweer aan het flirten is. Ik stap op hem af en ga tussen het meisje en hem staan waardoor het meisje mij arrochant aan kijkt en daarna wegloopt. 'Wat doe je nou?!' vraagt hij licht geïriteerd. 'Ik kan Scar niet meer vinden.' zeg ik een beetje in paniek. Ik zie zijn gezicht van boos naar bezorgd verranderen. 'Waar heb je haar voor het laatst gezien?' 'Daar, ik ging wat drinken halen en toen ik terug kwam was ze weg' zeg ik terwijl ik naar de plek wijs waar ze net stond. Ik zet de glazen cola die ik nogsteeds in mijn handen had neer en we lopen naar de plek 'Ik sms de andere jongens, die kunnen helpen.' zegt hij wanneer hij ook heeft gekeken. Ik knik 'Ik ga alvast zoeken, sms je als je haar hebt gevonden?' Hij knikt en ik loop een willekeurige richting in.
Ik word steeds radelooser en ga steeds paniekeriger om me hen kijken en mijn passen versnellen. Waar is ze toch?

Scar

Ik word ruw tegen de muur geduwt en hij begint overal aan mijn lichaam te voelen. Ik hou hem tegen door mijn knie op te steken en vervolgens mijn voet in zijn maag te schoppen. Hij is veel groter en veel sterker dan mij dus veel merkt hij er niet van. Maar net genoeg dat hij er niet blij mee is. Zijn gezicht verstrak en kijkt mij waarschuwend aan. Hij verstevigt zijn greep en komt opeens heel dichtbij met zijn gezicht. Van schrik geef ik hem een kopstoot wat een hoop hoofdpijn veroorzaakte. Ik ga met mijn hand naar mijn hoofd waar onze hoofden elkaar hadden ontmoet. Ik keek de jongen weer aan en hij keek zo woedend dat hij wel vuur kon spuwen. Hij pakt mijn haar vast en trekt het ruw naar achter, met zijn andere hand heeft hij mijn twee handen vast en met een been houd hij mijn twee benen stevig tegen de muur dedrukt. Zijn vieze lippen komen op die van mij en hij beweegt ze ruw heen en weer. Ik hou mijn lippen stevig op elkaar en ik voel een tong die tusssen mijn lippen door wil glippen. Ik wil niet maar ik kan niet weg.

________________________

Aaah, enge jongen
Waarom wil niemand haar helpen?
Wat vonden jullie van Niall POV?
Nog voorkeuren voor de volgende POV of gewoon Scar?

Reageer (2)

  • Meganf

    Oke hier is je tweede reactie voor jouw speciaal en ook kudo

    1 decennium geleden
  • Meganf

    Oehg spannend ga snel verderr doe anders eerst scar en dan loopt er iemand langs dan komt ze vrij omdat hij opkijkt dan niall dan ziet niall haar en zij niall en.rent ze naar niall geeft ze hem.een knuffel.en dan is het weer goed(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen