Foto bij Hoofdstuk Veertien

Hoii ik ben heartdream haha wisten jullie ook al maar goed hoe vinden jullie dit story tot nu toe??.
we hebben maar 2 abbo´s ofzo we willen der meer :$ xD HOPE YOU LIKE IT.

Serena Bella Malfoy

Ik at tot dat ik der genoeg van had en stopte Ron die at gewoon als een vieze varken. Ik keek even rond en zag Draco's ogen woedend mij aanstaren en keek toen weer weg. Sommige kinderen fluisterde wat en keken me aan ik zei toen 'Heb ik iets van je aan ofzo?!' Ze stopte gelijk en keken me niet meer aan gelukkig waren het Gryffindors anders had ik hard geschreeuwd en dan had iedereen me gehoord. Ik keek toen maar naar de Professors en zag Dumbledore en Hagrid en Anderling mij nieuwsschierig aankijken. Toen keek ik weer weg en begon ik te praten met Hermione over alles en nog wat. Ik zag mijn broertje nog mijn kant op komen en hij zei 'Uhmm hoe kan het dat je in Gryffindor zit je moet in Slytherin!' Ik antwoordde weer 'Ja dat weet ik dus niet de hoed wou me in Slytherin plaatsen maar bedacht zich' Sommige kinderen luisterde ons gesprek na en toen zei Draco weer 'Wacht totdat vader hiervan hoort' En hij liep met grootte stappen weg. Hermione zei 'Zo hij voelt zich meteen een Slytherin' Na 5 minuten hield ik het niet meer vol en begon ik Hermione en nog andere die het gesprek volgden heel hard te lachen. Toen ik klaar was veegde ik de tranen uit mijn ogen en zag ik geloof Percy Weasly opstaan en hij zij 'Alle eerstejaars volg mij' En zo ging dat bij alle Afdelingen. Ik liep achter hem aan en toen we bij een schilderij waren zij hij 'Varkenssnuit' En de poort ging open. Sommige leerlingen begonnen te grinniken om de wachtwoord en toen we binnen waren zij Percy 'Meisjes rechts jongens links' Ik en Hermione en een paar andere meiden liepen meten naar onze kamers en ik zag dat ik gelukkig bij Hermione in de kamer was. Ik Pakte uit mijn koffer
mijn Pyjama En deed het aan.Ik schreef nog een brief aan mijn ouders dat had ik beloofd en ook gezegd dat het me speet! en toen liet ik mijn uil met de brief wegvliegen. Ik ging op mijn bed liggen en viel in slaap.

Een uur later

Ik werd wakker van getik op mijn raam en meteen dacht ik aan de brief en deed het open. Ik zag mijn uil met nog een brief maar besloot die morgen te lezen en liet haar in de kooi gaf haar een koekje en wat water en ik ging weer liggen en viel in slaap.

Reageer (1)

  • Sonyara

    Netjes zeer netjes,, ben nu wel benieuwd naar die BRIEF!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen