Foto bij Introductie

Deze tekst is puur een introductie van de hoofdpersoon, Rose. Je kan dit beter zien als een soort hoofdstuk uit een dagboek dat zij geschreven heeft. Ze stelt zichzelf voor.

Hey iedereen, mijn naam is Rose, Rose Kyara Parker. Ik omschrijf mijzelf als een normaal meisje. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn door bijvoorbeeld te zwemmen, voetballen of tennissen. Mijn passies zijn zingen en dansen, maar ik ben niet een grote ster in een van de twee. Ik kan het allebei matig. Ik vind het leuk om choreografieën te maken als ik mij verveel. Ik zing ook altijd mee met elk liedje dat ik hoor en soms neem ik mijzelf op, maar ik vind mijzelf niet erg goed. Oh, en ik ben Nederlands, maar mijn vader is Engels. Ik ben dol op reizen! Ik leef bijna overal en nooit lang op een plek.

Ik heb twee beste vrienden. Megan is een erg goede zangeres. Ze zit in een kleine band en soms oefen ik met ze. Ik vind de band geweldig, ook al zijn ze pas begonnen. Megan gaat naar het conservatorium en ze doet het uitstekend daar. Faith is de danseres van de groep. Ze doet ballet op een speciale dansschool. Ze hebben het allebei erg druk, maar ze maken altijd tijd voor me vrij.

Samen kijken wij altijd programma's zoals X-Factor en Got Talent. Sommige mensen hierbuiten zijn echt goed. In 2010 hadden wij besloten de Engelse versie van X-Factor te kijken. Er zaten een paar fantastische mensen tussen. En die vijf jongens waren zo schattig! Ik herkende Liam van X-Factor 2008. Het was geweldig dat hij terug was, want ik vind hem een goede zanger. En die andere jongens, Niall, Harry, Louis en Zayn waren ook zo leuk. Ik en mijn vrienden waren gelijk gek op ze. We vonden het jammer dat ze niet door waren, maar toen zij in een groep gezet werden, waren we erg verbaasd. We waren vooral erg blij. Vanaf dat moment wisten wij dat ze een wereldwijd beroemde groep zouden worden: One Direction! En zie hoeveel ze nu gegroeid zijn. Bijna elk 'klein' meisje heeft van de groep gehoord.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen