Foto bij Heden

Dit stukje is een citaat uit het verhaal, het komt dus in het verhaal terug.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

A/N: Iedereen die in het echt engels praat, praat in dit verhaal ook in het Engels. Ik kan het verhaal ook helemaal in het nederlands schrijven mochten personen dat willen. Of ik kan het engelse verhaal posten, als mensen dat leuker vinden. Jullie mogen kiezen!

Ik was backstage met Lux aan het spelen. Lou was druk bezig, dus ik had aangeboden om op Lux te passen. Dat vond ze geen probleem, het was niet de eerste keer dat ik op Lux paste. "Thank you Rose," she said to me. "No problem Lou, I know you've got five other 'children' to take care of." Ze lachte en gaf mij een knipoog. "They will need me, I am sure of that," zei ze voor ze wegliep.

De show ging voorbij en soms keek ik naar het podium met Lux in mijn armen, maar grotendeels was ik met Lux aan het spelen en keek ik hoe zij liep. Ze loopt steeds beter en beter. Het is zo schattig, want af en toe wiebelt ze nog een beetje.

Ik liep naar haar toe. "Luxie?" zei ik zachtjes. Ze draaide zich om. Ik pakte haar op. "Should we go see the boys again? I think the show is nearly over." Ze knikte. "Arry, Iam, Ouis, Ayn and All!" zei ze enthousiast. Ik grinnikte, want ik hield van de manier waarop zij de namen uitsprak. "But Lux, who is the best?" "Ose!" she said almost screaming. "Haha, i think you're right Luxie," zei ik met een glimlach. Ik haalde mijn hand door haar haar.

Met Lux nog steeds in mijn armen, liep ik naar de plek waar je backstage het podium op kon kijken. Het liedje Live While We're Young was net klaar, dus ze zouden nu What Makes You Beautiful gaan zingen, en ik wist dat dat het laatste liedje was. Samen dansten we en zongen we met de tekst mee.
Het liedje was geëindigd en de jongens waren het publiek aan het bedanken voor deze geweldige avond.

Het gegil werd luider, voor zover dat nog kon, toen de jongens 'goodbye' zeiden. Ik wachtte hier op de jongens. Harry was de eerste die aan kwam lopen. "Hey Rose. Luxie!" zei hij enthousiast. Hij nam Lux van mij over. "And, did you enjoy the show?" "Yes, i really enjoyed the show. I didn't saw everything, but it was still great as always. And being here with Lux was really nice. We played and danced on almost every song." Hij lachte. "I knew she would do that, she loves music." De andere jongens kwamen ook aanlopen. Als eerste Liam, toen Louis en Zayn. Als laatste, hij. Ik rende naar hem toe en gaf hem een knuffel. "Niallll!!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen