Foto bij Day 17

Heej mensjes,

De rede waarom het hoofdstukje er zo laat op staat: ik ging na school mee met een vriendin, vlak na dat ik thuis was gingen we eten (toen moest ik ook afdrogen) en toen kwamen twee vriendinnen en toen gingen we filmavond houden:D

Xx

Ik loop samen met Daniëlle en alle tassen naar het huis. Bij de voordeur aangekomen kijk ik Daniëlle smekend aan of zij de deur open wil maken. Ze slaakt een zucht en laat dan haar tassen, die ze op dat moment vast heeft, los. Ze opend de deur en ik stap meteen naar binnen om vervolgens de tassen neer tezetten en ik laat me voorover vallen op de bank. 'Moe?' vraagt ze sarcastisch. Ik draai mijn hoofd om en kijk nep boos haar kant op en sla daarna een kussen tegen haar hoofd. Ik plant mijn gezicht weer in het kussen en sluit me af van de geluiden om me heen.

Een heerlijke geur dringt mijn neusgaten binnen waardoor ik automatisch mijn ogen open. Ik lig nogsteeds op de bank maar dan op mijn zij naar de tv gericht die aanstaat. Ik kijk een beetje om me heen en zie iedereen om de tv zitten met eten op hun schoot. 'Ik wil ook eten.' zeg ik en ik sta op en loop naar de keuken waar Niall naartoe was gelopen omdat hij z'n eten al op had. Ik pak een bord uit de kast en een mes en vork uit de la en ga naast Niall staan. Hij schept voor mij en zichzelf op en we lopen samen weer naar de tv.

Als iedereen z'n eten op heeft pakt Daniëlle mijn arm 'Wij gaan ons alvast klaar maken voor vanavond.' zegt ze en ze trekt me van de bank. 'Nual? we hebben nog een uur.' zeg ik verbaast 'Ja, we hebben niet veel tijd.' voor dat ik er weer een reactie op kan geven trekt ze me mee naar boven. Ze opend de deur van Liam's, waar zij ook slaapt, kamer en stapt met mij naar binnen. Zo te zien heeft ze alle tassen hier neergezet. Ze zet mij op het bed neer en ik in kleermakerszit zitten en kijk naar Daniëlle die allemaal dingen te voorschijn toverd. Als ze alles bijelkaar heeft verzameld gooit ze alles op bed neer en laat mij kiezen. Ik pak het jurkje die ik gister zo mooi vond, zwarte simpele schoenen want ik kon noch niet echt op hakken lopen, niet al te grote oorbellen, wat armbandjes en 3 kettingen. Ik pakte ook het spijkerjasje dat er zo leuk bij stond en tevreden liet ik het aan Daniëlle zien. 'Mooi, en wat vind je van dit?' vraagt ze en ze haalt haar setje omhoog. 'Mooi!' ik pak de spullen die ik heb uitgekozen en trek die aan.
Als Daniëlle ook kaar is draait ze een rondje waarop ik ook een rondje draai. 'Mag ik je weer op maken?' vraagt ze en ze zet grote ogen op. Ik haal "waarom ook niet" mijn schouders op en loop haar achterna de badkamer in. Ze heeft een apart tasje vol met make-up. Ze haalt er allemaal allemaal dingen uit en smeert het op mijn gezicht of doet het over mijn wimpers heen.
Als ze daar mee klaar is pakt ze volgensmij een stijltang. Ze haalt het over mijn haar waardoor het helemaal stijl word en je geen krul meer ziet. Ze kijkt me met pretoogjes aan en pakt haar spiegel om het resultaat aan mij te laten zien.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen