Foto bij In your arms, I feel save [002]

Don't let me go

Met grote,geschroken ogen kijk ik naar de vier jongens voor me. Helemaal links zit een jongen met ravenzwart haar dat omhoog staat in een kuif en een licht getinte huid. Zijn bruine ogen staan iets groter door de schrik en de blik er in is verward. Hij snapt duidelijk niet wat ik hier doe. Ik bijt op mij lip. Naast hem zit een jongen met vuilblond haar en ijsblauwe ogen. Hij leunt iets tegen de getitnte jongen aan. Hij kijkt me eerder verlege aan dan geschrokken. Aan de rechterkant zit een jongen met kort bruin haar en een vriendelijk blik i zijn ogen en naast hém zit een jongen met chocoladebruine krullen die vrolijk langs zijn gezicht hangen. Hij heeft een verwarde blik in zijn smaragd groene ogen. Hij staat op en loopt op me af. Uit automatische zet ik een flinke stap naar achteren maar voel dan de deurklink n mijn rug porren. Even trek ik een pijnljk gezichtje. De jongen met de krullen komt voor me staan. Ik moet een stuk omhoog kijken om hem recht aan te kunnen kjken. 'Wie ben jij?' Zijn stem is laag en bezorgd me een rilling. 'L-Louis..' Fluister ik moeizaam. Om eerlijk te zijn is mijn praatvermogen niet al te goed. Ook dat komt door mijn verleden..

Een harde klap laat een piep los uit mijn keel. In een gedoken kijk ik naar de man voor me. 'Ik zei toch dat je niet mocht praten?' Schreeuwt hij woedend. 'Het sp-'' Mijn zin word ruw onderbroken door een hand tegen mijn keel. Woest kijkt de man me aan in mijn ijsblauwe ogen. ''Wat zei ik nou net? Niet praten. Je bent een hybrid en ik wil dat je je zo gedraagt.' Met een gooi val ik tegen de muur van mijn hok die hij daarna weer dicht maakte met een hangslot.
Dat was alweer meer dan tien jaar geleden. Sindsdien heb ik nauwelijks nog gepraat en had ik me meer en meer als een kat geragen als de wetenschapper n de buurt was. Eten uit kattenbakjes, drinken zoals katten drinken.. Zelfs simpele dingen als televisie kijken mocht ik niet.


Mijn gedachten worden ruw verstoord door een harde onweersklap. Angstig spring ik wat op en mijn oortjes schieten gelijk overeind, zich voorbereidend op een nieuwe klap. Snel laat ik ze verdwijnen tussen mijn haren. De jongen voor me kjkt me raar aan. Zou hij wat gezien hebben? Nee.. ik was snel, toch? Hij pakt mijn pols losjes vast en leid me naar de bank. Ik word tussen de jongens geplaatst en hij komt naast me zitten. 'Wat doe je hier?' Ik slik. 'L-louis hoorde onweer.. bang.' Hakkel ik moeizaam.

Reageer (4)

  • VeerleClifford

    Ik wil niet lullig zijn, maar wat is een Hybrid?

    1 decennium geleden
  • Irwins

    Ahww die laatste zin, so cute :)

    1 decennium geleden
  • nuzzlenarry

    awwww, zielig maar toch zo schattig! snel verder :D

    1 decennium geleden
  • Petrified

    Omg dat is zo schattig. Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen