Heej cupcakes niets te zeggen eigenlijk
LLN en ja hoofdstuk 22 al MWAH kusje Anne

Louis Tomlinson POV

Ik loop door naar boven in mijn ouderlijk huis en pak snel het pak en de hanger uit de kast en sprint daarna meteen weer naar beneden om iedereen gedag te zeggen met een kus en daarna weer in de auto te springen en de terugreis te beginnen .
Als ik langs een supermarkt kom bedenk ik me dat ik nog picknick spullen moet hebben , snel kijk in het dashbord kastje en zie mijn portomonee liggen ik gris het uit het kastje en stap na je kunt eerder springen zeggen de auto uit .
Ik loop naar de salades dat vindt Brooke vast lekker , weet je ik weet alleen dat ze Brooklyn M'Carter heet en dat is het eigenlijk wel maar nu wordt het anders want de tommo gaat er voor .
Als een gestressde vader loop ik door de winkel om de toetjes te vinden en misschien staan er voor aan nog wat bloemen , rozen het liefst .
Als ik eindelijk bij de kassa sta wordt ik wat rustiger , ondertussen probeer ik mijn mobiel uit mijn skinny te halen wat moeilijk gaat , als ik de tijd zie maakt mijn hart een sprongetje , 10:10 ik moet over 20 minten op school zijn en ik ben net op de helft van doncaster naar huis en nu moet ik ook nog naar huis toe , hoe ga ik dit halen ?
Ik loop door naar de voordeur met mijn handen vol en de huissleutel tussen mijn geklemd.
Als ik na uren , het waren minuten maar het voelde als uren , de deur open heb zet ik alles in de koelkast en leg mijn pak netjes op mijn bed neer .
Als ik op de klok kijk in de keuken zie ik dat ik te laat ben en me dus moet haasten ,Als ik de gang in loop zie ik een briefje liggen en meteen heb ik een superidee en gaat brooklyn dit helemaal geweldig vinden .

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen