heeiii,
ik heb al heeel lang geen stukje geplaatst, echt sorry daarvoor!!=(
maar ik heb er wel meerdere reden voor, ik heb er geen tijd voor en geen inspiraties en meerdere dingen maar echt sorry=(

maar okee hier is weer een stukje! en ik wil nog even mededelen IK HEB DE M&G GEWONNEN 9 JUNI OMFG BEN ZO BLIJ!!!

veel plezier met lezen!
dikke kus Anne

Langzaam open ik mijn ogen, 7:00 ’s ochtends pffff zo vroeg al wakker op zaterdagmorgen..

De week is snel voorbij gegaan, ik heb opgepast 2 keer bij Rein thuis, nouja die ene avond dat Rein er was en een andere avond gewoon alleen en voor de rest ben ik gewoon naar school geweest, tot nu toe is het nog niet zo erg en sleep ik mezelf er wel doorheen en ik word steeds beter bevriend met Rein. Over Rein gesproken, dat gevoel dat ik krijg als ik bij hem in de buurt ben is volgens mij niet alleen omdat hij zo’n goede vriend word, maar ik wil er niet aan denken ik zet het uit m’n hoofd, het is gewoon een vriend!

Ik stap toch maar uit mijn bed, ik kan nu toch niet meer slapen en dan kan ik beter wat nuttigs gaan doen zoals even gaan joggen. Snel kijk ik even naar buiten en zie dat het zonnetje wel schijnt. Snel trek ik een makkelijk kledingsetje aan en doe wat make-up op. Op mijn tenen loop ik de trap af en loop snel de deur uit, lekker eventjes joggen, gewoon mijn hoofd leeg maken. Na een uur te hebben gejogd kom ik bij een meertje aan en ga op een bankje zitten, heerlijk zo rustig even hier zitten zonder mensen om je heen. Niet veel later word mijn rust verstoord door een hond die aan komt rennen in de verte, als de hond dichterbij komt zie ik dat er een jongen achter aan komt lopen, “Annika?” hoor ik de jongen roepen en dan heb ik door wie het is “Rein?” vraag ik dan, “hey! Wat ben jij vroeg hier? Haha” zegt hij lachend en komt ondertussen naast mij zitten. “heee, ja ik kon niet meer slapen dus ben maar gaan joggen! En jij? Ik wist niet dat je een hond had eigenlijk..” Rein glimlacht en begint dan weer te praten “oke haha, ja hij heet Sem!” “leuke hond!” zeg ik lachend terwijl ik Sem aai. “dankje haha!” zegt hij lachend en zo zitten we nog een tijdje gezellig te kletsen, totdat Rein opeens zegt “ik heb je nummer nog niet eens! Haha” en ik knik “oja haha, kom maar hier met je mobiel ik zet hem er wel even in!”. Als ik mijn nummer in zijn mobiel heb gezet moet ik wel echt weer richting huis dus ik sta op, geef Rein nog snel een knuffel en ga dan weer richting huis. Halverwege krijg ik een whapp van Rein ‘hey, heb je zin om vanmiddag af te spreken? xRein’ snel whapp ik hem even terug dat ik wel zin heb om af te spreken en we spreken af dat hij over 1,5 uur ongeveer hier is, ik heb er nu al zin!

Reageer (6)

  • idcmainiac

    HOE WAS DE M&G AAAAH, I'M SO JALOUSSS. <3

    1 decennium geleden
  • Isaaatjeeee

    ANNE, VERDER, NU, ANDERS GAA IK HUILEN ^^

    1 decennium geleden
  • MS123456

    Aaaah leuk snel door!!! Xxx

    1 decennium geleden
  • JanineL

    Veel plezier met de meet & greet 9 juni en snel verder!!!!!

    Janine

    1 decennium geleden
  • xSuzannne

    Yeah! Ik ga ook 9 juni! : )
    Jullie MainPower foto's waren echt heel leuk!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen